SAFE lukitsi tietokoneen käytön

Kaija90
Kaija90 Viestejä: 3 New Member

Ostin Safen kolmelle laitteelle, mutta perheen yhteiskäytössä olevalla koneella perhesäännöt ei toimineet. Määritin koneen lapselle, jotta saatiin asetukset käyttöön. Enää ei toimi mikään koneessa. Profiilia ei voi määrittää uudelleen omaksi, kun sen on kerran määrittänyt lapsen laiteeksi. Järjestelmänvalvojan oikeuksilla Safe estää kaikki muutokset asetuksiin ja ohjelman poistoon koneelta. Ei auta, että omalla F-Secure -tilillä poisti läppärin ja vapautti käyttöoikeuden muille laitteille. F-Secure läppärillä jatkaa omaa elämäänsä, käskee kirjoittaa järjestelmänvalvojan nimen ja salasanan, mutta paikkaa sille, mihin se annetaan, ei ole.

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    @Kaija90, helouta.

     

    Hmm. Pystytkö tietokoneella, jossa Perhesäännöt on, klikkaamaan oikeassa yläkulmassa kohtaa Suojataan: Käyttäjä ja vaihtamaan profiilin tätä kautta?

    Auttaisiko tuo saamaan nuo Perhesäännöt pois? Kiitoksia.


  • Kaija90
    Kaija90 Viestejä: 3 New Member

    Tää päivittyi myöhemmin, ett sopimus vanhentunut, mutta ei anna poistaa eikä asentaa itseään uudelleen, vaatii järjestelmänvalvojan oikeuksia, jotka katosivat koneelta siinä vaiheessa, ku perhesäännöt alkoi toimiin ja meillä ei oo ollut kuin yksi käyttäjätili koneella 

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    @Kaija90, kiitos viestistä.

     

    Mjaa, hyvinkin outo tilanne. Kokeileppa, auttaako asennuksenpoistotyökalu asiaan. Lataa ja suorita tämä, käynnistä tiekone uudelleen ja tarkista, poistuisiko tuo.

     

    Kerrothan minulle tai tuellemme mikäli tarvitset lisäapua.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot