SAFE/Android: Sovelluseston ohitus koodilla?

MFrost
MFrost Viestejä: 10 Observer

Vanhaan asiaan palaan (Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?, https://community.f-secure.com/t5/F-Secure-SAFE/Minne-katosi-K%C3%A4yt%C3%B6nvalvonta/td-p/95966/page/4):

 

Etäkäpistely aikanaan tuli ja vaikuttaisi toimivalle. Virustorjunta jne. ovat toimineet siten kuin oletettu sekä Androideissa että PC:llä  (selainkäyttöliittymää kyllä pitäisi vielä parantaa käyttämään paremmin näytön pinta-alaa hyväkseen).

 

Mutta edelleenkään ei ole mahdollisuutta käynnistää F-securessa estettyä sovellusta tarvittaessa koodilla suoraan kännykän/tabletin näytöltä?

Tämä on ainakin omasta mielestäni oleellinen ominaisuus esim. yhteiskäyttöisellä tabletilla, jota lapsetkin saavat käyttää.

 

En halua että he myös käpistelevät/lukevat vaikkapa minun postejani tai kalenteria samaisella tabletilla (joka pyörii henkilökohtaisilla Google-tunnuksilla), mutta välillä itselle voi tulla tarve tähän ja koodilukitus olisi kohtuullisen vaivaton ratkaisu. Tai sitten vain ostaa useampia laitteita, mutta sillekään linjalle ei viitsisi lähteä.

 

Toki asiasta voi lapsille luennoida ja tehdä sopimuksia, mutta joskus lukitus on vain käytännössä parempi ratkaisu. Esim. meillä kännyköiden kouluunlähtöhälytykset ovat edelleen koodilukituksen takana koska muutoin ne eivät käytännössä pysy hollilla, samoin toistaiseksi Play-kauppa koska asennettavista ohjelmista aina keskustellaan etukäteen.

Sovelluksen salliminen ja sulkeminen etähallinnan kautta on llian vaivalloista noihin tarkoituksiin.

 

Asiaa on hoitanut Nortonin App Lock siitä lähtien kun ominaisuus F-securestä onnettomasti hävitettiin, mutta kahden tuotteen ylläpito on vaivalloista.

 

Eli onko tuollaista ominaisuuslisäystä tulossa vai haikailenko turhaan?

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Heippa, @MFrost.

     

    Kiitän palautteesta.

     

    Tätä aikasempaa ominaisuutta ei ole kerrottu tulevan takaisin, mutta tämänkin takia palautetta tulee kuunnella. Laitan toiveen mielelläni korville, joille nämä asiat tulisi kuulua.

     

    Onkos muuta toiveita tuotteitamme/palveluitamme kohtaan?

    Mukavaa viikonjatkoa!

  • MFrost
    MFrost Viestejä: 10 Observer

    No ainakin nämä:

    * Paikannustoiminnon kartan käyttö kännykällä vaatii viilaamista (Android). Nyt kartta hyppää suoraan minimizoomaukseen (maailmankarttaan) jos vähänkään epäonnistuu kartan siirrossa/zoomauksessa. Ja tuosta pääsy edes siihen karttanäkymään missä se paikannuksen jälkeen oli, on yhtä tuskaa jos zoomata yrittää (tai sitten vain en osaa käyttää?).

    * Perhesääntöjen sovellusten aikasääntöjen käsittely ei jostain syystä käytä (tietokoneella) ruudun pinta-alaa kokonaisuudessaan, mistä seuraa selailua pienellä pläntillä.  Ei noita onneksi kovin usein tarvitse käpistellä, mutta turhauttavaa kuitenkin että käyttöliittymäsuunnittelu on jätetty puolitiehen.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot