SAFE/Android/Honor 7 Lite - Lapsi pystyy sammuttamaan lapsilukon ja poistamaan asennuksen

Cessna
Cessna Viestejä: 3 New Member

Puhelin, johon SAFE on asennettu on siis Honor 7 Lite ja asennus tehty ihan ohjeiden mukaan ottamalla helppokäyttötoiminnot käyttöön ja laittamalla SAFE niiden sovellusten listalle, jotka saavat olla päällä kun puhelinta ei käytetä.

 

Ongelma on se, että lapsi pystyy ensinnäkin poistamaan Lapsilukon toiminnasta ainakin sitä kautta, että puhelimen yläpalkkiin tulee ilmoitus Paljon energiaa kuluttavasta sovelluksesta ja sitä klikkamalla voi sammuttaa sovelluksen, jolloin lapsilukko menee pois päältä.

 

Toisekseen hän pystyy poistamaan koko SAFEn asennuksen raahamalla F-Secure SAFE kuvakkeen puhelimen aloitusnäytössä Roskakoriin ja vastaamalla SAFEn salasanakyselyyn peruuta. Tosi kätevää ja hyvin keksitty...

 

Onko nämä bugit jo tiedossa.? Olen jo muutaman kerran asentanut sovelluksen uudestaan pakon edestä, kun poika on sen kiukkupäissään poistanut. Nyt vaan meni jo hermot tähän pelleilyyn, kun ei sovellus enää pysy asennettuna. Kyseessä on kuitenkin maksullinen softa, niin luulisi toimivan oikeasti niin, ettei lapsi sitä pois päältä tai uninstalloitua missään tilanteessa.

Viestejä yhteensä

  • Cessna
    Cessna Viestejä: 3 New Member
    Sen verran korjausta, että asennusta ei sentään pysty poistamaan lapsilukon päällä ollessa. Eli ongelma on se, että saa lapsilukon ensin pois päältä ja sen jälkeen poistettua asennuksen normaalisti.
  • Cessna
    Cessna Viestejä: 3 New Member

    Hei, 

    unohdin tähän aikanaan vastata. Niinkuin tuossa avauksessani mainitsin, niin asetukset on laitettu juuri ohjeiden mukaisesti. Eli vaikka SAFE olisi suojattujen sovellusten listalla, niin sen pystyy sammuttamaan ilman, että syöttää lapsilukkoon määrittämääni salasanaa, kun puhelin ilmoittaa "tilapalkissa" paljon virtaa vievästä sovelluksesta ja kysyy, että sammutetaanko se.

     

    Tuota ratkaisun 3. kohtaa en ihan ymmärrä.

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @Cessna,

     

    Kiitos viestistäsi. Kuten sanottua, Huawein virranhallintaohjelmisto tuottaa hieman haastetta. Yksi lisävaihtoehto on seuraava. Kun virranhallinnasta tulee ilmoitus, napauta sitä ja valitse vaihtoehto, joka viittaa siihen, että ilmoitusta ei tulisi uudelleen.

  • Jvt1
    Jvt1 Viestejä: 2 New Member

    Täällä myös hyvin pettynyt ohjelman toimintaan. Lasten puhelimet Honor 8 ja Honor 6A

     

    Sovelluksen saa tapettua myös sillä että lapsi laittaa puhelimen ultra virransäästöön ja tällöin se häviää ajosta eikä tule päälle kun palaa takaisin normaalitilaan.

     

    Ja nuo ohjeet kohdat 2. Ja 3. Ei nyt iham suoraan aukea että mistä mitäkin pitäisi tehdä. Luultavasti on kohdillaan kyllä

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot