Perhesäännöt ja Samsungin Kids Mode

Ronja80
Ronja80 Viestejä: 3 New Member

Lapsen samsung galaxy a40 sisältää oletuksena kids moden, jonne lapsi keksi siirtää sovelluksia. Sillä puolella käytettynä perhesääntöjen aikarajoitukset eivät toimi. Sai sinne siirtämällä käyttöön myös uusia lataamiaan sovelluksia vaikka ne on oletuksena estetty. Neuvoi vinkin myös kaikille luokkakavereilleen. Onko kahdeksanvuotias poika fiksumpi kuin minä ja teidän ohjelmistonkehittäjät yhteensä, vai onko tähän joku ratkaisu? Kids mode -sovellusta ei saa estettyä perhesäännöistä, ja sen saa kuvaketta klikkaamalla ladattua takaisin vaikka asennuksen poistaisi.

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    @Ronja80, halojata!

     

    Tuon Samsungin Kids Mode:n (ilmeisesti nimellä Kids Home nykyään) kanssa onkin ollut muutamia kysymyksiä.
     
    Ehdotan seuraavaa toimintamallia:
    - Asenna uusin Samsung Kids Home -versio käyttöön
    - Lisää F-Secure SAFE sovellus myös Kids Home -sovellukseen (tällöin F-Secure SAFE tulisi olla sallittuna Kids Home:ssa).
     
    Kun F-Secure SAFE on sallittuna Kids Home:ssa, pitäisi perhesääntöjen rajoitusten kattaa myös Kids Home:ssa olevat sovelluket.

    Kerrothan, miten kävi. Kiitoksia.
  • Ronja80
    Ronja80 Viestejä: 3 New Member

    Kiitos, testaan ja palaan

  • Ronja80
    Ronja80 Viestejä: 3 New Member

    Kiitos Kristian vinkeistä! Sain ongelmitta Safen siirrettyä Kids Homeen ja perhesääntöjen aikarajoitukset alkoivat toimia myös sinne siirretyissä sovelluksissa. 

     

    Apu on kuitenkin ikävän lyhytaikainen, kestää n. 3 sekuntia kun lapsi poistaa Safe-sovelluksen Kids Homesta. Tätä varten riittää kun antaa sormenjäljen tai PIN-koodin, ja lapsella ne toki omaan puhelimeensa on. 

     

    Muita ideoita?

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot