Pankkitoimintojen suojaus päällä koko ajan?

Hannukka
Hannukka Viestejä: 1 New Member

Mikähän ihmeen bugi mulle on koneelle tiensä löytänyt, kun pankkitoimintojen suojaus on käytössä jatkuvasti? Voiko kyseinen toiminto suojata jotain muutakin kirjautumista? Tai toimiiko suojaus kaikissa lisenssiin sovituissa laitteissa, jos yhdessä käytetään nettipankkia? En uskalla muuttaa asetuksiakaan, saan taidoillani suojauksen alas pankkiin kirjauduttaessa Smiley Tongue

Viestejä yhteensä

  • lja77
    lja77 Viestejä: 7 Observer

    Hei,

     

    Itse havaitsin ainakin sen että jos esimerkiksi firefoksin pikalinkeissä, kun avaa uuden tabin ctrl-t:llä, jos on op.fi mainittuna niin se ainakin riittää aktivoimaan tuon suojauksen.

     

    --Late

  • Pesuri
    Pesuri Viestejä: 1 New Member

    Katos mokomaa, tuohan sen selittääkin, kun itellänikin on ollut tämä vaivana. Kiitos tiedosta!

     

    F-Securen olisi kyllä hyvä korjata tämä.

  • PEN
    PEN Viestejä: 1 New Member

    Jostain syystä tuo pankkitoiomintojen  suojaus on alkanut ihan viime aikoina ponnahtaa päälle ilman pätevää syytä. Jos sivulla on esim. jokin mainoslinkki, joka liittyy pankkitoimintaan, niin  heti pankkitoimitojen suojaus tulee päälle, ja palautuu päälle lähes heti, kun on painanut "lopeta" painiketta.

     

    Korjatkaa ihmeessä tämä uusi bugi, jos F-Securen edustajat luette näitä. Tämä nimittäin on ärsyttävää. Aiemmin pankkitoimintojen suojaus oli riittävän käytännöllinen, eikä tällainen riesa.

  • VSa
    VSa Viestejä: 94 Former F-Secure Employee

    Moi PEN,

     

    Sain nyt tiedon, että tuon Firefoxin pankkisuojausbugin korjaus on valmistumassa 2-3 viikon sisällä. Päivitys ajetaan automaattisesti, eli korjaus ei vaadi käyttäjältä toimenpiteitä.

    Pahoittelut vielä tuosta kieltämättä rasittavasta bugista.

  • JSL21
    JSL21 Viestejä: 5 New Member

    Tämä samainen pankkisuojaus on myös jatkuvasti tulossa päälle Explorer 11 selaimessa ja ärsyttää kun ei pääsekään eteenpäin ennenkuin sulkee pankkisuojauksen. Pankki on palkissa sekä suosikeissa.

     

    t. Jaska

  • Jras
    Jras Viestejä: 46 Former F-Secure Employee

    Hei @JSL21,

     

     

    Oletteko kokeilleet jos suosikeista ja palkista ottaa pois ottaa pankin pois -> sulkee selaimen ja käynnistää nettiselaimen uudelleen. Vaikuttaako tämä pankkitoimintojen suojaus ongelmaan?

     

    Onko tietokoneella muita nettiselaimia kuten Firefox tai Chrome joilla voi testata onko sama ongelma myös niillä kuin IE:ssä?

  • JSL21
    JSL21 Viestejä: 5 New Member

    Firefox  sekä Crome toimivat niinkuin pitääkin . Explorerissa auttaa kun OP:n ottaa pois palkista vaikka S-pankki siihen jääkin eli vika lienee OP:n kuvakkeessa????

    t. JSL2100

  • Jras
    Jras Viestejä: 46 Former F-Secure Employee

    Hei @JSL21,

     

     

    Kiitos tiedosta ja siltä tosiaan vaikuttaa että OP:n pankkia ei tässä tapauksessa kannata Internet Explorerin palkkiin laittaa. Laitamme myös meidän kehitystiimille tietoa tästä ongelmasta, jotta saamme sen korjattua.

  • JSL21
    JSL21 Viestejä: 5 New Member

    Terve taas!

    Vikaa taitaakin löytyä täältä päästä, sillä brasilialainen lankoni on hoidellut joitakin pankkiasioita tällä koneella ja  Brasilialaiset pankit työntävät koneelle G-buster defence  ohjelman (gbpsv.exe) aktiiviseksi.

    Tämä softa tekee vähän mitä sattuu ja tuntuu olevan vaikea poistaa lisukkeineen. Hyviä vihjeitä poistoon?

     

    t. JSL21

  • Tapsucca
    Tapsucca Viestejä: 499 Former F-Secure Employee

    Hei ja kiitos viestistäsi.

     

    Tuo ohjelma varmasti kyllä sotkee pankkitoimintojensuojauksen toimintaa mitä sitä tuossa pikaisella tutkinnalla tarkastelin.

     

    Ei ole kyllä sen kummempaa kokemusta tuosta ohjelmasta.

     

    Tässä on asiasta keskustelua Microsoftin foorumilla: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/impossible-to-get-rid-of-g-buster-browser-defense/9536bffb-ef87-4d48-b046-10eb68af37c0

     

    Hankalalta vaikuttaisi tuo poisto.

  • JSL21
    JSL21 Viestejä: 5 New Member

    Kyllä tuo poisto onnistui RegEditillä vikasietotilassa. Poistin kaikki viittaukset Gbp.. sekä Warsaw arvoihin sen jälkeen sai ohjelman poistettua myös kovalevyltä. Nyt kone toimii taas, ainakin toistaiseksi.......

     

    t. JSL21

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot