Pankkitoimintojen suojaus -> ongelma CDon korttimaksamisessa

ReijoN
ReijoN Viestejä: 2 New Member

Eli nyt yrittänyt tehdä tilausta CDon.com sivuilta ja pankkitoimintojen suojaus ei anna mennä Korttimaksamiseen, kun klikkaa "Maksa kortilla", jää siihen hieno latausrinkula pyörimään ja ei saa esille ollenkaan kortin täyttämiseen tulevaa laatikkoa.

Sivusto siis toimii, jos otan pankkitoimintojen suojauksen päältä, pääsen normaalisti täyttelemään korttitiedot.

Onkohan ongelma CDon:n päässä vai FSecuren osalla? Tuon voi helposti testata tekemällä dummyostoksen, koska ennen korttitietojen syöttämistä ja maksamista tuo ongelma tulee kun ei pääse siis syöttämään korttitietoja, eli ei ole pakko tilausta tehdä loppuun kumminkaan.

Olis hauskaa jos voisi varmistella että pankkitoimintojen suojaus toimii niinkun pitääkin, muilla verkkokauppaostoksilla ei oo vielä tullu samaa eteen...

 

 

Viestejä yhteensä

  • Näsäviisas
    Näsäviisas Viestejä: 784 Superuser
    @ReijoN

    Sinun kannattaa ottaa yhteyttä tästä tapauksesta F-Securen labraan:
    https://www.f-secure.com/en/web/labs_global/inform-us
    Mene siellä kohtaan Banking Protection.

    Pankkikortin/Visan kortin numerosarjan kanssa pitää olla varovainen.
    Tällainen yleisneuvo.
    Näsäviisas
  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 712 Moderator

    Hei @ReijoN,

     

    Toistuuko ongelma toisella selaimella? Oletko kokeillut poistaa selainlaajennuksen Browsing Protection by F-Secure kokonaan, ja asentaa se uudelleen?

  • ReijoN
    ReijoN Viestejä: 2 New Member

    Moi @FS_Linda 

     

    Homma oli sama kaikilla selaimilla (FF/Edge/IE, Win10Pro automaattipäivityksien mukasesti päivitettynä). En kokeillu tota uudelleenasennusta pluginille, pitää testata kunhan pääsen taas oman koneen ääreelle.

    -ReijoN

  • Mosebryg
    Mosebryg Viestejä: 1 New Member

    Juurikin tuo sama ongelma Pop pankin luottokortin kanssa. Ei muistaakseni kyllä joka sivustolla tule, jossa maksaa kortilla, mutta ainakin Levykauppa X:n ja nyt juuri VR:n palvelussa on valittanut. Eli silloin kun kortin tietoja pitäisi alata laittamaan, niin pankkipalvelujen suojaus kytkeytyy päälle, ja ei ilmeisesti anna ohjata sinne sivulle, jossa kortin tietoja pitää antaa. Levykappa X:ssäkin meni niin, että taisin sammuttaa näytön yläreunasta sen suojauksen, painoin refreshiä nettisivulla niin pääsin eteenpäin, mutta sillon ei palauduttu enää levykaupan sivuille vaikka olisi pitänyt. Rahat lähtivät tililtä, mutta levykaupan päähän ei mennyt tieto että tilaus olisi maksettu. Asiakaspalveluun kun olin yhteydessä niin näkivät kyllä että rahat oli heille tullut ja jostian logista löysivät mitä olin yrittänyt tilata, mutta tilaus oli jäänyt keskeneräiseksi. Eli vähäsen tuo pankkitoimintojen suojaus meinaa sotkea ainakin korttimaksua.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot