Pankkisuojaus

petros78
petros78 Viestejä: 1 New Member

Hei toimin Keski-Pohjanmaan ja Pohjoispohjanmaan alueella tietokonehuoltajana. Kolmelta eri käyttäjältä on tullut viestiä ongelmista F-securen pankkisuojaukseen liittyen.

Perjantaina Poliisin passipalvelun kanssa ei pankkisuojaus toiminut Chrome selain ja F-secure Internet Security yhdistelmällä. Pankkisuojaus ei avautunut ollenkaan. Palauttamalla Chrome-selaimen sain palvelun toimimaan niin, että pankissa tunnistautumisen jälkeen kun poisti pankkisuojauksen käytöstä pystyi jatkamaan palveluun.

Sunnuntaina toinen asiakas soitti noin klo 15, että koko aamun oli yrittänyt päästä Oma Veroon myös hänellä on F-secure Internet Security. Pyysin käynnistämään koneen uudestaan, jonka jälkeen hän pääsikin Oma Veroon normaalisti.

Nyt äsken muodostin etäyhteyden kolmannelle, jolla pankkisuojaus ei lähde päälle Chrome-selaimessa ollenkaan ja selaimen palauttaminen ei vaikuta asiaan. Hänellä on Elisa Turvapaketti, joka myös on F-securen tekniikkaa. Kaikki näytti muuten Turvapaketissa olevan toiminnassa normaalisti ja F-securen selauksen suojaus asentui selaimen palautuksen jälkeen normaalisti.

Onko F-securella nyt jotain ongelmia tuon pankkisuojauksen kanssa vai mikä tässä nyt oikein mättää?

Viestejä yhteensä

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 711 Moderator

    Hei @petros78,

     

    Vastaavia ongelmia ilmenee asiakastuessakin aina välillä, eli mitään yleistä ei tällä hetkellä ole vaan saattaa olla sattuma että samankaltaisia tapauksia on tullut useampi lyhyen ajan sisään.

    Jokin päivitys on ehkä myös voinut poistaa pankkitoimintojen suojauksen käytöstä, jolloin se pitää erikseen aktivoida.

    Se on tosin normaalia, että heti koneen käynnistymisen jälkeen tai pankkitoimintojen suojauksen lopettamisen jälkeen pankkitoimintojen suojaus ei aktivoidu samantien.

    Tietokoneen tai selaimen uudelleenkäynnistys, kuin myös suojaustoimintojen sammuttaminen ja uudelleenkäynnistys saattavat auttaa. Jos eivät, niin tuotteen uudelleenasennus auttaa viimeisenä keinona.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot