cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PC ostoksen mukana kylkiäisenä tullut F-Secure SAFE 1-vuodeksi

Highlighted
Aspirant

PC ostoksen mukana kylkiäisenä tullut F-Secure SAFE 1-vuodeksi

Ostin juuri uuden PC ja siihen sisältyi 12 kuukauden F-Secure SAFE viruksentorjunta ohjelma. Nykyisessä vanhassa PC:ssä on vielä voimassaoleva F-Secure SAFE ohjelma 1 kuukauden. Nykyisestä SAFE:sta on liitetty toimimaan myös Android tablettini. Miten voitte auttaa minua, ettei Tablettiini tarvitse ostaa "täysiveristä" F-Secure SAFE:a yhdelle Tabletille? Olkaa ystävällisiä ja auttakaa pian?

1 REPLY
Moderator

Re: PC ostoksen mukana kylkiäisenä tullut F-Secure SAFE 1-vuodeksi

Hei @Moriz475,

 

Voit My F-secure tililtäsi tarkistaa kuinka monta käyttöoikeutta sinulla on jäljellä F-Secure SAFE tilauksessasi. Jos käyttöoikeuksia ei ole jäljellä niin voit My F-secure tilin oikeasta yläkulmasta löytyvästä sinisestä napista ostaa lisää käyttöoikeuksia.

 

My F-secure tilille pääset kirjautumaan osoitteessa https://my.f-secure.com/

 

Kun My F-secure tilillä on käyttöoikeuksia vapaana, niin voit ladata SAFE:n laitteen sovelluskaupasta (Play Kauppa / Appstore) ja kun avaat sovelluksen niin voit siitä kirjautua sisään My F-secure tunnuksillasi niin se ottaa käyttöoikeuden käyttöön tililtäsi.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.