Miten F-Secure SAFE -tilaus uusitaan?

Tämän artikkelin tiedot ovat voimassa vain, jos olet valinnut F-Secure SAFE -tilauksen uusimisen manuaalisesti.

Jos tilauksesi on päättymässä, ja olet saanut ilmoituksen F-Secure SAFE -tilauksen uusimisesta, tee seuraavaa:

  1. Kirjaudu My F-Secure -palveluun tilisi käyttäjänimellä ja salasanalla.
  2. Valitse Uusi nyt. Uusi ikkuna tulee näkyviin. Uusi F-Secure SAFE -vaihtoehto on valittuna valmiiksi.
  3. Valitse Jatka kassalle. Uusi tilauksesi -sivu tulee näkyviin.
  4. Tarkista ostoksesi tiedot ja valitse Osta nyt. Tilauksesi uusitaan alkuperäisen tilauksen tietojen perusteella (käyttöoikeuden kesto ja laitemäärä).
  5. Valitse Takaisin My F-Secureen, niin sinut siirretään takaisin tilillesi.

Kun maksu on saatu, sinulle lähetetään vahvistussähköposti. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta.

Uusittu tilauksesi tulee heti näkyviin My F-Secure -tilillesi. Mobiilisovelluksissa tilauksen päivittyminen saattaa kestää muutaman tunnin.

Jos haluat lisätä tilaukseesi kuuluvien laitteiden määrää, uusi ensin tilaus ja valitse sitten Osta lisää My F-Secure -tililläsi, jotta voit ostaa lisää käyttöoikeuksia.

Pricing & Product Info

Tuotetiedot ja hinnat löytyvät F‑Securen tuotesivuilta

Versiohistoria
Versionumero
10 / 10
Viimeisin päivitys:
‎11-10-2019 03:07 PM
Päivittäjä: