peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Mistä tiedän, toimiiko F-Secure SAFE -tuotteeni?

Kun F-Secure SAFE on asennettu oikein, tuote toimii huomaamatta ja käyttöä häiritsemättä taustalla. Voit tehdä joitakin asioita sen varmistamiseksi, että F-Secure SAFE -tuotteesi toimii oikein.

  • Tarkista suojaustila avaamalla F-Secure SAFE tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi.Voit tunnistaa suojatun tietokoneen tai laitteen siitä, että sen vieressä näkyy vihreällä taustalla oleva symboli ja seuraava teksti: "Tietokoneesi/laitteesi on suojattu". Lisätietoja tuotteen suojaustilasta on Suojaustilan kuvakkeet -kohdassa F-Securen ohjekeskuksessa.
  • Tarkista tilauksesi tila.Vanhentunut tilaus ei saa päivityksiä.Tuote ilmoittaa sinulle automaattisesti, jos tilauksesi on vanhentunut tai lähes vanhentunut.Ohjeet tilauksesi tilan tarkistamiseen on kohdassa Miten voin tarkistaa tilaukseni tilan My F-Securessa?.
  • Tutki SAFE-tilastotietoja sen näkemiseksi, mitä tuote on tehnyt asennuksen jälkeen. Voit tehdä tämän avaamalla F-Secure SAFE -ohjelman ja siirtymällä sen tilastotietosivulle (ei käytettävissä Mac- ja Windows Phone -versioissa).
  • Viimeisimpien tapahtumien tai tartuntaraportin tarkasteleminen (vain Windows ja Mac):
    • Windows: Napsauta hiiren kakkospainikeella tuotekuvaketta järjestelmäalueella ja valitse Näytä äskettäiset tapahtumat.
    • Mac: Napsauta tuotekuvaketta valikkopalkissa ja valitse Tartuntaraportti....
Pricing & Product Info

Tuotetiedot ja hinnat löytyvät F‑Securen tuotesivuilta

Versiohistoria
Versionumero
7 / 7
Viimeisin päivitys:
eilen
Päivittäjä: