Mikä on selauksen suojaus?

F-Securen selauksen suojaus on selainlaajennus, joka on osa ostamaasi F-Secure SAFE -ohjelmistopakettia. Laajennus on saatavilla tällä hetkellä Internet Exploreriin, Firefoxiin, Chromeen ja Safariin. Laajennus asennetaan automaattisesti, kun asennat F-Secure SAFE -ratkaisun tietokoneeseesi. Selauksen suojaus on otettava erikseen käyttöön useimmissa selaimissa, kun avaat selaimen ensimmäisen kerran.

Kun laajennus on otettu käyttöön selaimessa, selauksen suojaus (mobiililaitteissa "turvallinen selaus") varmistaa selauksen turvallisuuden ja turvalliset verkkopankkitoiminnot, sillä se tukee sekä salattua (HTTPS) että salaamatonta (HTTP) liikennettä.

Selauksen suojaus estää myös haitalliset ja epäilyttävät sivustot ja varmistaa, että tietokoneesi ja henkilötietosi pysyvät turvassa. Esimerkiksi mahdollisesti haitalliset verkkosivut voi estää sivunestoilmoituksella. Se lisää myös maineluokituskuvakkeen jokaiselle hakutulossivun linkille käyttämällä turvallisen haun tilaa hakukoneissa myös silloin, kun HTTPS on käytössä. Tällä tavalla voit välttää haitalliset ja epäilyttävät sivustot jo ennen niiden avaamista. Tämä toiminto on käytettävissä Google-, Yahoo- ja Bing-hakukoneissa.

Pricing & Product Info

Tuotetiedot ja hinnat löytyvät F‑Securen tuotesivuilta

Versiohistoria
Versionumero
10 / 10
Viimeisin päivitys:
2 viikkoa sitten
Päivittäjä: