Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko 

Mikä on pankkitoimintojen suojaus?

aloittanut F-Secure ‎23-09-2013 12:51 PM - viimeksi muokattu päiväyksellä ‎22-03-2016 03:31 PM , muokkaaja: Community Manager (94 476 näyttöä)

Kysymys

Mikä on pankkitoimintojen suojaus?

Vastaus

Pankkitoimintojen suojaus on lisäsuojaustaso, joka toimitetaan tietoturvaohjelmistomme mukana. Kun online-pankkisivusto avataan verkkoselaimella, pankkitoimintojen suojaus aktivoidaan automaattisesti, mikä nostaa online-istunnon suojaustasoa. Aktivoinnin yhteydessä näytön yläosaan tulee lehtinen, joka ilmoittaa, että pankkitoimintojen suojaustila on käytössä. Kun pankkitoimintojen suojaustila on käytössä, kaikki tietokoneesta tehdyt uudet yhteydet estetään. Kun yhteydet on estetty, pankkitoimintotroijalaiset ja muut haittaohjelmat eivät voi lähettää rikollisille yksityisiä tietoja, kuten tunnistetietoja.

 

Kun aloitat pankkitoimintoistunnon, pankkitoimintojen suojaus suojaa käyttäjää asettamalla kaikki muut verkkoyhteydet pitoon – ja palauttaa ne, kun istunto on päättynyt. Voit edelleen kuitenkin käyttää sellaisia sivustoja, joita saatat tarvita pankin käyttämisen yhteydessä. F-Secure on luonnollisesti vahvistanut tällaiset sivustot turvallisiksi.

 

Tämä artikkeli englanniksi