Luottokorttimaksut eivät mene läpi vastaanottajille

Novice

Luottokorttimaksut eivät mene läpi vastaanottajille

Hei!

Olen verkostomarkkinointiyrityksen, Zinzinon, itsenäinen, uusi partneri. Kohdalleni on nyt lyhelle aikaa sattunut kaksi tapausta, joissa asiakkaideni maksut luottokortilla ko. yrityksellemme eivät ole onnistuneet, vaan näyttöön tulee teksti

"Sivulle ei voi luoda suojattua yhteyttä. Tämä saattaa johtua siitä, että sivusto käyttää vanhentuneita tai epäluotettavia TLS-suojausasetuksia. Jos ongelma toistuu, yritä ottaa yhteyttä sivuston omistajaan."

Voisiko tämä johtua F-Securen suojaustasosta vai mistä? Ongelmana on se, että asiakkaani hermostuvat ja asiakassuhteeni vuoksi joudun tekemään ylimääräisiä vakuutteluja, että sivusto on täysin turvallinen maksujen vastaanottaja. En tiedä asiakkaideni käyttämiä selaimia, mikäli kyseessä on selain ongelma. Zinzinon asiakapalvelusta sain toimintaohjeita asiakkailleni annettavaksi ja harmittelun ongelman ilmenemisestä, jolle he eivät ainakaan vielä ole löytäneet ratkaisua. 

Olen aika onneton tapaus näiden ohjelmien ym. tietokoneisiin liittyvien juttujen kanssa ja siksi haluaisin tietää tästä asiasta, jotta voisin opastaa asiakkaitani ongelman tullessa.

1 REPLY 1
Highlighted
Former F-Secure Employee

Viite: Luottokorttimaksut eivät mene läpi vastaanottajille

Hei @Lyytikäinen1 ja kiitos viestistäsi.

 

Itse en näe kyseisellä ilmoituksella yhteyttä F-Secure:n tietoturvaturvaohjelmien kanssa.

 

Yhdistäisin ongelmien liittyvän käytettävään internet-selaimeen:

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/TLS

Ystävällisin terveisin/Best Regards, Tapsucca
Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.