Luottokorttimaksut eivät mene läpi vastaanottajille

Lyytikäinen1
Lyytikäinen1 Viestejä: 1 New Member

Hei!

Olen verkostomarkkinointiyrityksen, Zinzinon, itsenäinen, uusi partneri. Kohdalleni on nyt lyhelle aikaa sattunut kaksi tapausta, joissa asiakkaideni maksut luottokortilla ko. yrityksellemme eivät ole onnistuneet, vaan näyttöön tulee teksti

"Sivulle ei voi luoda suojattua yhteyttä. Tämä saattaa johtua siitä, että sivusto käyttää vanhentuneita tai epäluotettavia TLS-suojausasetuksia. Jos ongelma toistuu, yritä ottaa yhteyttä sivuston omistajaan."

Voisiko tämä johtua F-Securen suojaustasosta vai mistä? Ongelmana on se, että asiakkaani hermostuvat ja asiakassuhteeni vuoksi joudun tekemään ylimääräisiä vakuutteluja, että sivusto on täysin turvallinen maksujen vastaanottaja. En tiedä asiakkaideni käyttämiä selaimia, mikäli kyseessä on selain ongelma. Zinzinon asiakapalvelusta sain toimintaohjeita asiakkailleni annettavaksi ja harmittelun ongelman ilmenemisestä, jolle he eivät ainakaan vielä ole löytäneet ratkaisua. 

Olen aika onneton tapaus näiden ohjelmien ym. tietokoneisiin liittyvien juttujen kanssa ja siksi haluaisin tietää tästä asiasta, jotta voisin opastaa asiakkaitani ongelman tullessa.

Viestejä yhteensä

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot