Lisenssin uusiminen/jatkaminen

tapiop
tapiop Viestejä: 5 New Member

Hei,

 

Uusin F-Secure TOTALin kahden vuoden tilauksen suoraan F-Securen sivuilta tarjoushintaan. Ehdin kuitenkin tilata netistä kolmannen osapuolen myyjältä myös lisenssin (24kk 5 laitetta) enkä valitettavasti voi palauttaa sitä. Nyt minulla on SAFE ja Freedome käytössä kolmella laitteella. Jos syötän nämä ostamani lisenssikoodit, voinko pidentää näiden kolmen laitteen lisenssiä kahdella vuodella ja sen jälkeen turvata esim. perheenjäsenen kaksi laitetta kahdeksi vuodeksi? Vai joutuisinko rekisteröimään kokonaan uudet kaksi laitetta?

 

Kiitos vastauksista!

Viestejä yhteensä

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 711 Moderator

    Hei @tapiop!

     

    Jos sinulla on tällä hetkellä tilaus, joka kattaa 3 laitetta kahdeksi vuodeksi, ja syötät tälle käyttäjätunnukselle (eli My F-Secure-tilille) koodin joka on 5 laitteelle kahdeksi vuodeksi, tilauksesi päivittyy 5 laitteelle neljäksi vuodeksi.

    Jos sinulla on My F-Secure-tilisi kautta asennettu SAFE esim. 3 laitteelle, koodin aktivoinnin jälkeen sinulle tulee siis 2 lisenssiä lisää, jotka voit jakaa perheenjäsenelle tai ystävälle kutsumalla hänet alikäyttäjäksi. (Mikäli koodi on käyttämätön, ja perheenjäsenelläsi on jo My F-Secure-tunnus, voit antaa koodin hänelle. F-Secure SAFE- ja TOTAL-koodit ovat kertakäyttöisiä.)

     

    Tästä löytyy ohjeet miten lisenssejä voi jakaa perheenjäsenten tai ystävien kesken: https://community.f-secure.com/t5/Yhteiset/Miten-jaan-tilaukseni/ta-p/80011

  • tapiop
    tapiop Viestejä: 5 New Member

    Hei Linda ja kiitos vastauksesta!

     

    Yksi asia jäi mietityttämään: eikö tilaukseni päivittyisi kolmelle laitteelle neljäksi vuodeksi, eikä viidelle? Näiden kolmen laitteen lisäksi olisi kaksi laitetta, joihin saisin suojauksen kahdeksi vuodeksi.

     

    -Tapio

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 711 Moderator

    Jos sinulla on koodi, joka on viidelle laitteelle kahdeksi vuodeksi, ja syötät sen My F-Secure-tilillesi, lisenssimääräsi nousee viiteen ja tilausaika pidentyy. Jos sinulla on koodi kolmelle laitteelle kahdeksi vuodeksi, siinä tapauksessa tilauksesi päivittyy kolmelle laitteelle ja tilausaika pitenee.

    Käsitin ensimmäisestä viestistä, että koodi olisi viidelle laitteelle. Lisenssimäärä nousee samantien koodia aktivoidessa, mikäli koodi sisältää suojauksen useammalle laitteelle kuin mitä nykyinen tilaus kattaa.

  • tapiop
    tapiop Viestejä: 5 New Member

    Moi Linda,

     

    Nyt kun luin omaa viestiäni niin ymmärrän, että se oli hieman epäselvä, pahoittelut tästä. Tämän hetkinen lisenssini on siis 24 kk kolmelle (3) laitteelle. Minulla olevat lisenssikoodit ovat 24 kk viidelle (5) laitteelle (tarkemmin ottaen kaksi 12kk koodia). Haluan vain varmistua siitä, mitä käy kun lisään koodit, koska 8 laitteen suojaukselle minulla ei ole käyttöä Smiley Very Happy Kiitos paljon! :)

     

     

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 711 Moderator

    Kiitos selvennyksestä!

    Koska suurin laitemäärä millään koodilla on 5, laitemäärä ei tästä lisäänny vaikka koodeja syöttäisi useammankin—mikäli ensin syöttää koodin 5 laitteelle 12kk:ksi, laitemäärä nousee ja tilausaika päivittyy, mutta jos tämän jälkeen syöttää vielä koodin 3 laitteelle 12kk:ksi, laitemäärä pysyy 5:ssä ja tilausaika pitenee vuodella.

    Voit tosiaan antaa koodin perheenjäsenelle jos hänellä on oma My F-Secure-tili, tai voit kutsua hänet ryhmääsi jos hänellä ei ole omaa tiliä. Silloin hän voi käyttää vapaana olevia lisenssejä.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot