Jak włączyć lub wyłączyć klasyfikację reputacji witryn w wynikach wyszukiwania?

Aby włączyć lub wyłączyć klasyfikację reputacji witryn w wynikach wyszukiwania, wykonaj poniższe kroki.

  1. Otwórz produkt zabezpieczający firmy F-Secure.
  2. Wybierz opcję Ustawienia > Ochrona przeglądania.
  3. Zaznacz (włącz) pole wyboru Pokazuj klasyfikację reputacji witryn w wynikach wyszukiwania (Google, Yahoo i Bing) lub usuń jego zaznaczenie (wyłącz je).
  4. Kliknij przycisk OK.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Historia wersji
Nr wersji
3 z 3
Ostatnia aktualizacja:
‎21-03-2018 11:31 AM
Zaktualizowano przez:
 
Etykiety (3)