Isoja ongelmia: lapsilukon aikaraja helppo kiertää ja etälukitus ei toimi.

Valtemari
Valtemari Viestejä: 14 Explorer

Lapsilukon aikarajan voi kiertää helposti vaihtamalla puhelimen päivämäärän. Jos pelaamisen aikarajaksi on asetettu esim 1 h päivässä, riittää kun peliajan loputtua käy asetuksissa vaihtamassa päivämäärän vaikka seuraavaan päivään ja hetken kuluttua takaisin oikeaan päivään ja taas on tunti peliaikaa! Tähän vaaditaan 7-vuotiaan "hakkerointitaidot", joten aikaraja on käytännössä vitsi. 10-vuotias poikani keksi tämän kiertotavan alun perin joku kuukausi sitten.  Ongelma poistui sitten jossain päivityksessä (=ei ollut enää mahdollista), joten en ottanut yhteyttä, mutta nyt se on taas harmina. Kuulemma ei toimi yleensä sunnuntaisin ja uuden peliajan ottaminen edellyttää, että käyttää sen loppuun saman päivän aikana. Silloin seuraavana päivänä (josta tuo siis on "kaapattu") on taas koko tunti käytössä. Jos jättää 20 minuuttia käyttämättä, on seuraavan päivän peliaikaa vain 20 minuuttia vapaana. 

 

Toinen ongelma liittyy Finderin etälukitukseen. Se näyttää toimivan siten että se vain laittaa näppäinlukon päälle. Onko tämä todella tarkoitus?!? Tunnusluvut urkkinut voro saa puhelimen käyttöön painamalla poweria ja antamalla tunnusluvun. "Lukituksella" ymmärtäisin kyllä jotain järeämpää kun tietoturvaohjelmasta on kyse. Finderista tehtävä lukituksen purku taas toimii aivan älyttömästi poistaen esim lapsilukon kokonaan käytöstä!

 

Yritin tätä jälkimmäistä ongelmaa selvittää aikanaan (https://community.f-secure.com/t5/F-Secure-SAFE/Finder-ja-puhelimen-etälukitus/m-p/91060#M806) mutta ei saatu hoidettua loppuun asti kun itsellä oli muuta kiirettä. Toivottavasti onnistuu nyt.

Viestejä yhteensä

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot