Internet Security ja Windows 10 toimivuus yhdessä

otso11
otso11 Viestejä: 2 New Member

Minulla on Windows 10 läppäri missä F-Secure Internet Security 17.4.

 

Windows Defender Security Center herjaa punaisella ruksilla seuraavaa: "Virus & threat protection: Actions needed in F-Secure". Kun avaan F-Securen se sanoo "Your computer is protected", mutta näyttää seuraavalta

 

OK Virus proection is active  (kaikki vaikuttaa siis olevan ok)

 

! Updating virus protection... (tämä on ollut hyvin pitkään ja pyytänyt käynnistämään läppärin uudestaan pari kertaa ilman muutosta. Kun katson "Check for updates" sanoo se taas "Update check was succesful".)

 

OK Browsing protection is active (aikaisemmin kun menin verkkopankkiin F-Secure laittoi banking protectionin päälle, mutta ei tee sitä enää. Olen koittanut useammassa pankissa.)

 

! Google Chrome browser extension is not in use. Set up now (extension kuitenki näkyy Chromessa, mutta ei vaikuta toimivan tai tekevän mitään vaikka se on Enabled. Testasin teidän keskustelupalstoilta löytyvää testi-lenkkiä  mihin pääsin sisään, eikä tätä estetty)

 

Välillä läppäri herjaa Windows Defenderin ja F-Securen olevan yhtäaikaa päällä ja aiheuttavan ongelmia, mutta jos laitan Windows Defender Firewalliin pois herjaa kone, ettei se ole turvassa.

 

Miten saan F-Securen toimivaan oikein ja voin varmistua, että koneeni on suojattu?

 

 

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @otso11,

     

    Jos F-Secure Internet Securityn etusivu ilmoittaa, että Tietokone on suojattu niin silloin suojaustoiminnot ovat toiminnassa. Sinun tapauksessasi nähtävästi Windows ei tunnista, että kaikki olisi OK F-Secure ohjelmassa. Tässä tapauksessa voisit kokeilla suojaustoimintojen sammuttamista ja pistää ne takaisin päälle. Silloin Windows tarkastaa uudestaan virustorjunnan tilan.

     

    Voit sammuttaa suojaustoiminnot F-Secure Internet Securityn Työkalut välilehdeltä ja sieltä löytyy oikealta puolelta sammuta suojaustoiminnot painike.

     

    Jos pankkisuoja ei tule esiin, niin voisit kokeilla selainlaajennuksen uudelleenasennusta. Jos sinulla on Chrome käytössä, niin poista aikaisempi Browsing protection by F-Secure selainlaajennus painamalla Chromen oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä -> Lisää työkaluja -> laajennukset -> poista.

     

    Tämän jälkeen voit F-Secure Internet Securityn asetuksista mennä selainlaajennukset välilehdelle ja asentaa laajennuksen uudestaan.

     

    Firefoxissa selainlaajennuksen voi asentaa Internet Securityn asetuksista suoraan vanhan päälle.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot