annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Hvordan kan jeg vide, om mit F-Secure SAFE-produkt virker?

Når F-Secure SAFE er installeret korrekt, arbejder produktet automatisk i baggrunden. For at se, at dit F-Secure SAFE-produkt fungerer, er der et par ting, du kan gøre.

  • Kontroller sikkerhedsstatus ved at åbne F-Secure SAFE på enten din computer eller mobile enhed. Du ved, at din computer eller enhed er beskyttet, når du ser fluebenet på en grøn baggrund med teksten: "Din computer/enhed er beskyttet". Du kan få flere oplysninger om produktets sikkerhedsstatus i Ikoner for beskyttelsesstatus i F-Secures hjælpecenter.
  • Kontroller din abonnementsstatus. Et abonnement, der er udløbet, modtager ikke opdateringer. Produktet informerer dig automatisk, hvis dit abonnement er ved at udløbe eller er udløbet. Se Hvordan får jeg vist min abonnementsstatus i My F-Secure?, hvis du vil kontrollere din abonnementsstatus.
  • Åbn SAFE-statistikken for at se, hvad produktet har gjort siden installationen. Gør dette ved at åbne F-Secure SAFE og navigere til siden Statistik (ikke tilgængelig for Mac og Windows Phone).
  • Vis seneste hændelser eller en inficeringsrapport (kun til Windows og Mac):
    • Til Windows: Højreklik på produktikonet på proceslinjen, og vælg Vis seneste hændelser.
    • Til Mac: Højreklik på produktikonet på menulinjen, og vælg Inficeringsrapport....
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
5 af 5
Sidste opdatering:
for en måned siden
Opdateret af: