Hvordan kan jeg slette alle data fra min enhed via My F-Secure?

Hvis du har mistanke om, at din enhed er blevet stjålet, kan du fjernslette alle dine personlige data og apps fra den.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for SAFE til Android. Indstillingen "Lås/slet enhed" skal være aktiveret på enheden, før den fungerer. Denne indstilling er som standard deaktiveret. F-Secure SAFE skal have administratortilladelser til enheden for at slå funktionen til. På enheder med Android OS 6.0 kan kommandoen Slet ikke slette SD-kortet automatisk, på grund af funktionen til godkendelse af tilladelser, der blev introduceret i Android OS 6.0.

  1. Log på My F-Secure fra en anden computer eller enhed.
  2. Find på siden My F-Secure den enhed, du vil slette fra under din kreds.
  3. Klik eller tryk på enhedsikonet. Det åbner et vindue med grundlæggende oplysninger angående denne enhed.
  4. Klik eller tryk på Finder.
  5. Klik eller tryk på Slet i vinduet Finder.
  6. Klik eller tryk på knappen Slet for at slette enheden. Alt slettes på enheden, herunder F-Secure SAFE. Hvis denne handling udføres, fjernes enheden derfor fra My F-Secure.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
6 af 6
Sidste opdatering:
for 2 uger siden
Opdateret af: