Hvordan kan jeg låse/åbne min enhed via My F-Secure?

Hvis du har mistanke om, at du har mistet din enhed, kan du først fjernlåse den fra My F-Secure, inden du sletter dine data permanent på enheden, der er beskyttet af SAFE.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for SAFE til Android. Indstillingen "Lås/slet enhed" skal være aktiveret på enheden, før den fungerer. Denne indstilling er som standard deaktiveret. F-Secure SAFE skal have administratortilladelser til enheden for at slå funktionen til.

  1. Log på My F-Secure fra en anden computer eller enhed.
  2. Find på siden My F-Secure den enhed, du vil låse fra, under din kreds.
  3. Klik eller tryk på enhedsikonet. Det åbner et vindue med grundlæggende oplysninger angående denne enhed.
  4. Klik eller tryk på Finder.
  5. Klik eller tryk på Lås i vinduet Finder.
  6. Klik eller tryk på knappen Lås for at låse enheden. Det kan tage op til et par minutter, inden enheden er fjernlåst.
  7. Din enhed kan låses op ved blot at åbne den normalt på enheden eller fjernåbne den via My F-Secure.

Bemærk: Når en enhed låses op via My F-Secure, nulstilles din sikkerhedskode. Det betyder, at enhedens skærmlås ikke længere er aktiveret. Når du har låst en enhed op, skal du huske manuelt at aktivere skærmlåsens funktion på enheden igen.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
5 af 5
Sidste opdatering:
‎11-10-2019 02:54 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (4)