Hvad er F-Secure SAFE?

SAFE er en sikkerhedstjeneste, du kan installere på din computer, smartphone eller tablet for at beskytte dig selv og din familie mod forskellige typer trusler.

SAFE yder virusbeskyttelse mod ondsindede programmer (apps), som forsøger at invadere dit privatliv og stjæle værdifulde personlige oplysninger, f.eks. dine identifikations- eller kreditkortoplysninger. SAFE forhindrer også kriminelle i at bruge disse apps til at tage kontrol over din enhed og misbruge den til at sprede skadelige programmer eller spammeddelelser til andre enheder.

SAFE beskytter også dig og dine nærmeste, når I surfer på nettet, med funktioner som:

  • Browserbeskyttelse (kaldet Sikker browsing på mobile platforme), som bruger avanceret skybaseret kontrol af webomdømme til at undersøge websiderne og sikre, at der kun er adgang til sikre websteder,
  • Bankbeskyttelse, som beskytter dine onlinebankaktiviteter ved at sikre forbindelsen, når du har adgang til en onlinebankportal,
  • og sikkerhedsklassificeringer af websteder, som katagoriserer søgeresultaterne og giver en indikation af, hvor sikkert eller potentielt ondsindet et weblink kan være.

Du kan for at bruge den mest opdaterede beskyttelse vælge at deltage i Security Cloud, en avanceret skybaseret scanningsteknologi, der undersøger omdømmet af en fil, der bliver fundet på enheden. Det giver den hurtigste reaktionstid mod nye trusler og beskytter mod både eksisterende og fremtidige trusler.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
8 af 8
Sidste opdatering:
‎24-10-2018 10:12 AM
Opdateret af: