Hvad er Browserbeskyttelse?

Browserbeskyttelse fra F-Secure er en browserudvidelse/et browsertilføjelsesprogram, der er en del af F-Secure SAFE-softwarepakken, som du køber. Udvidelsen er i øjeblikket tilgængelig for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Udvidelsen installeres automatisk, når du installerer F-Secure SAFE på din computer, og for de fleste webbrowsere skal browserbeskyttelsesudvidelsen aktiveres separat, når du åbner din valgte browser første gang.

Når udvidelsen er aktiveret i browseren, sikrer Browserbeskyttelse (kaldet Sikker browsing på mobile enheder) sikker browsing og sikker netbank ved at understøtte både krypteret (HTTPS) og ikke-krypteret (HTTP) trafik.

Browserbeskyttelse blokerer også skadelige og mistænkelige websteder for at beskytte din computer og dine personlige data. Uønskede websider kan f.eks. blokeres med notifikationen "bloker side". Den tilføjer også et ikon til vurdering af omdømme foran hvert link så siden med søgeresultater ved at gennemtvinge sikker søgetilstand for søgemaskiner, også hvis der anvendes HTTPS. Det hjælper dig med at undgå skadelige og mistænkelige websteder, selv inden du klikker på dem. Denne funktion er tilgængelig for søgemaskinerne Google, Yahoo og Bing!.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
8 af 8
Sidste opdatering:
‎11-10-2019 02:07 PM
Opdateret af: