Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du 

Hvad er Bankbeskyttelse?

startet af F-Secure den ‎23-09-2013 12:35 PM - senest redigeret d. ‎22-03-2016 03:34 PM af Community Manager (9.268 visninger)

Spørgsmål

Hvad er Bankbeskyttelse?

Svar

Bankbeskyttelse er et yderligere sikkerhedslag, der følger med vores sikkerhedssoftware. Når du åbner et websted for en onlinebank med webbrowseren, aktiveres Bankbeskyttelse automatisk og hæver sikkerhedsniveauet på din onlinesession. Ved aktivering vises en besked øverst på skærmen, som fortæller dig, at Bankbeskyttelse nu er slået til. Når Bankbeskyttelse er aktiveret, blokeres alle nye forbindelser fra pc'en. Ved at blokere forbindelser kan banktrojanere og anden malware ikke sende dine private oplysninger, f.eks. brugeroplysninger, til kriminelle.

 

Når du starter din banksession, sætter Bankbeskyttelse alle andre netværksforbindelser i venteposition for at holde dig beskyttet – og gendanner dem, når sessionen er forbi. Og det tillader stadig adgang til websteder, du kan have brug for under banksessionen. Naturligvis er disse websteder vurderet som sikre af F-Secure.

 

Denne artikel på engelsk