Hva er nettleserbeskyttelse?

Nettleserbeskyttelse (kalles Sikker nettlesing på mobilenheter) blokkerer skadelige og mistenkelige nettsteder for å sikre datamaskinen og personlige data. Uønskede nettsider kan for eksempel bli blokkert med et "blokkeringsside"-varsel.

Funksjonen setter også inne et symbol for omdømmevurdering foran hver lenke på søkeresultatsiden, også ved bruk av HTTPS. Dette hjelper deg med å unngå skadelige og mistenkelige nettsteder selv før du klikker på dem. Denne funksjonen er tilgjengelig for søkemotorene Google, Yahoo og Bing!

Når det gjelder Windows and Mac, er Nettleserbeskyttelse fra F-Secure en nettleserutvidelse (tillegg) som inngår i F-Secure SAFE. Utvidelsen er tilgjengelig for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Utvidelsen blir automatisk installert når du installerer F-Secure SAFE på datamaskinen, men for de fleste nettlesere må Nettleserbeskyttelse-utvidelsen slås på særskilt når du åpner den valgte nettleseren for første gang.

Når utvidelsen blir slått på i nettleseren, sørger Nettleserbeskyttelse for sikker nettlesing og bruk av nettbank ved å støtte både kryptert (HTTPS) og ukryptert (HTTP) trafikk.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
10 av 10
Sist oppdatert:
‎02-12-2019 11:20 AM
Oppdatert av: