Hva er nettleserbeskyttelse?

Nettleserbeskyttelse fra F-Secure er en utvidelse eller et tillegg til nettleseren som inngår i F-Secure SAFE-programvarepakken du kan kjøpe. Utvidelsen er for øyeblikket tilgjengelig for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Nettleserbeskyttelse-utvidelsen blir automatisk installert når du installerer F-Secure SAFE på datamaskinen, men utvidelsen må aktiveres separat for de fleste nettlesere første gang du åpner den valgte nettleseren.

Når Nettleserbeskyttelse (kjent som Sikker nettlesing på mobilenheter) er aktivert i nettleseren, vil utvidelsen sørge for sikker nettlesing og sikker nettbank ved å støtte både kryptert (HTTPS) og ikke-kryptert (HTTP) trafikk.

Nettleserbeskyttelse blokkerer også skadelige og mistenkelige nettsteder for å sikre datamaskinen og personlige data. Uønskede nettsider kan for eksempel bli blokkert med et "blokker side"-varsel. Utvidelsen legger også til et symbol for omdømmevurdering foran hver lenke på søkeresultatsiden ved å håndheve sikker søkemodus for søkemotorer, også om HTTPS benyttes. Det bidrar til at du unngår skadelige og mistenkelige nettsteder til og med før du klikker på dem. Denne funksjonen er tilgjengelig for søkemotorene Google, Yahoo og Bing!

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
8 av 8
Sist oppdatert:
‎11-10-2019 02:08 PM
Oppdatert av: