Hva er F-Secure SAFE?

SAFE er en sikkerhetstjeneste du kan installere på datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet for å beskytte deg selv og dine nærmeste mot forskjellige typer trusler.

SAFE gir virusbeskyttelse mot skadelige programmer (apper) som prøver å invadere privatlivet litt og stjele verdifull personlig informasjon som identifikasjonsdetaljer eller kredittkortdetaljer. SAFE hindrer også at kriminelle kan bruke slike apper til å ta kontroll over enheten din og misbruke den til å spre skadelig programvare eller søppelmeldinger til andre enheter.

SAFE beskytter også deg og dine nærmeste når dere surfer på Internett, med funksjoner som:

  • Nettleserbeskyttelse (kalt Trygg nettlesing på mobilplattformer), som bruker avansert, skybasert kontroll av omdømme på nettet for å kontrollere nettsidene og sørge for at du kun får tilgang til trygge nettsteder,
  • Nettbankbeskyttelse, som beskytter nettbankaktiviteter ved å sikre forbindelsen når du åpner nettbankportal,
  • og sikkerhetsvurderinger av nettsteder, som kategoriserer søkeresultatene og gir en indikasjon på hvor sikker eller potensielt skadelig en nettlenke kan være.

Hvis du vil bruke den mest oppdaterte beskyttelsen, kan du velge å delta i Security Cloud, som er en avansert og kooperativ skybasert skanneteknologi som kontrollerer ryktet til alle filer som blir funnet på enheten. Dette gir kortest reaksjonstid mot nye trusler og beskytter mot både eksisterende og fremtidige trusler.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
8 av 8
Sist oppdatert:
‎24-10-2018 10:15 AM
Oppdatert av: