annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe weet ik of mijn F-Secure SAFE-product werkt?

Als F-Secure SAFE juist is geïnstalleerd, wordt het product stil op de achtergrond uitgevoerd. Als u wilt controleren of uw F-Secure SAFE-product werkt, kunt u een paar dingen doen.

  • Controleer de beveiligingsstatus door F-Secure SAFE op uw computer of mobiele apparaat te openen. Uw computer of apparaat is beveiligd als u een vinkje op een groene achtergrond ziet met de tekst: Uw computer/apparaat is beveiligd. Zie Hoe kan ik controleren of mijn computer beveiligd is en de automatische updates werken? voor meer informatie over de beveiligingsstatus van het product.
  • Controleer uw abonnementsstatus. Een verlopen abonnement ontvangt geen updates. Het product geeft automatisch een melding als uw abonnement bijna verloopt of is verlopen. Als u uw abonnementsstatus wilt controleren, gaat u naar Hoe bekijk ik mijn abonnementsstatus in Mijn F-Secure?.
  • Bekijk de SAFE-statistieken om te zien wat het product sinds de installatie heeft gedaan. Als u dit wilt doent, opent u F-Secure SAFE en bladert u naar de pagina Statistieken (niet beschikbaar voor Mac en Windows Phone).
  • Bekijk recente gebeurtenissen of een infectierapport (alleen voor Windows en Mac):
    • Voor Windows: klik met de rechtermuisknop op het productpictogram in de taakbalk en selecteer Recente gebeurtenissen bekijken.
    • Voor Mac: klik met de rechtermuisknop op het productpictogram in de menubalk en selecteer Infectierapport....
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
‎19-02-2018 08:04 PM
Bijgewerkt door: