Freedome lasku

slava
slava Viestejä: 4 New Member

Jatkoin Freedomea 2 vuodella muutama viikko sitten ja maksoinkin. Nyt sain kannykkaani muistutuksen etta tilaukseni vanhenee pian ja yllytettiin uudistamaan tilaus ???

Eiko tieto jatkosta ole mennyt sinne mihin sen olisi pitanyt menna ?

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @slava,

     

    Oletko tehnyt uusinnan F-Secure kotisivujen kautta vai mahdollisesti kännykkäsi sovelluskaupan kautta? Jos olet ostanut F-Secure Freedomen kotisivujemme kautta niin olet saanut tilausvahvistuksen, joka sisältää tilauskoodin. Tämän tilauskoodin voit syöttää Freedome ohjelmaan aktivoidaksesi tilauksesi.

     

    Jos olet ostanut Freedomen sovelluskaupan kautta niin tilaus on linkitettynä joko Google Play tai Appstore tiliisi.

     

    Jos Apple ID tililläsi näkyy Freedome tilaus, niin itse Freedome ohjelmasta löytyy tilaus sivu josta voit painaa palauta itunes ostokset painiketta aktivoidaksesi tilauksesi laitteessasi.

     

    Jos sinulla on Android niin tilauksen pitäisi olla automaattisesti aktivoituna jos se on ostettu sovelluskaupan kautta.

  • slava
    slava Viestejä: 4 New Member

    Hei,

     

    kiitos vastauksesta. Ostin mielestani kotisivujen kautta ja sainkin pitkan koodin ja kaikki on toiminut oikein hyvin. Siksi ihmettelin saamaanvi viestia tilauksen paattymisesta.

  • slava
    slava Viestejä: 4 New Member

    Yritin nyt asentaa ohjelman kännykkääni josta herjaus tilauksen loppumisesta tuli, mutta ei siitä tullut mitään. Koko ajan tarjottiin sitä samaa jonka olen jo maksanut kesäkuun alussa, se oli siis 3 laitteelle.. Missään en nähnyt paikka jossa olisin saanut asentaa tilaukseni kännykkääni.

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @slava,

     

    Onko alkuperäinen tilaus aktivoitu koodilla vai onko tilaus mahdollisesti tehty sovelluskaupan kautta? Jos alkuperäinen tilaus on aktivoitu koodilla niin sinun täytyy odottaa, että aikaisempi tilaus päättyy, että voit syöttää uuden tilauskoodin.

     

    Jos tilaus on tehty sovelluskaupan kautta niin tilauksen päätyttyä on lyhyt odotusaika ennen kuin voit syöttää koodin ohjelmaan. Odotusajasta voit lukea enemmän seuraavasta artikkelista: https://community.f-secure.com/t5/F-Secure/FREEDOME-tilausten-odotusajat/ta-p/107563

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot