Frank opiskelija-alennuskoodi ei toimi?

Novice

Frank opiskelija-alennuskoodi ei toimi?

Hei,

 

Löysin Frank.fi sivuilta seuraavan opiskelija-alennustarjouksen:

"-60 % ALENNUSTA F-SECUREN TUOTTEISTA!

Maailman paras tietoturva F-Secure SAFE ja muut F-Securen tuotteet mahtavaan -60 %:n opiskelijahintaan! Kuten fiksuna opiskelijana tiedät, tietokone, tabletti tai älypuhelin on tärkeä suojata viruksilta, vakoiluohjelmilta ja tietomurroilta, sillä käytät laitteita päivittäin esim. maksamiseen ja pankki-asiointiin. F-Secure tarjoaa kaiken kattavan tietoturvan opiskelijan budjettiin sopivalla hinnalla, nimittäin 60 %:n alennuksella! Alennus koskee kaikkia F-Secure tuotteita." 

 

Sain oman alennuskoodini ja yritin ostaa F-secure SAFE tuotetta, mutta alennuskoodin laitettua sivu herjaa: "Antamasi koodi ei ole voimassa ostoskorissa oleville tuotteille tai koodi ei ole kelvollinen. Ole hyvä ja tarkista se." Onko siis tarjous enää voimassa, jos on niin mitäköhän teen väärin?

 

 

Tags (2)
1 REPLY 1
Highlighted
Former F-Secure Employee

Viite: Frank opiskelija-alennuskoodi ei toimi?

Hei @Yoki ja kiitos viestistänne.

 

Liittyen oppilaitosten alennuksiin, niin olkaa yhteydessä oppilaitokseenne saadaksenne tietoa voimassaolevista alennuksista. Kiitos.

Ystävällisin terveisin/Best Regards, Tapsucca
Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.