F-Secure total

kekeeeee
kekeeeee Viestejä: 1 New Member

Tilasin kuukausi sitten totalin kun safe kokeiluni loppui, jouduin tekemään uuden käyttäjän tätä vaihdosta varten. Tarjosi uutta totalia käyttöön ottaessa kuukauden ilmaista kokeilua ja hyväksyin. Luulin että muistaakseni 6kk pitkä tilaukseni astuisi voimaan tämän kuukauden päätyttyä. kuitenkin sovellus ohjasi tuotteen uudelleen tilaukseen. Kirjauduin ulos käyttäjältä ja kirjauduin takaisin ja sain kaiken toimimaan, mutta tilauksen viimeinen voimassaolopäivä siirtyi vain yhdellä kuukaudella eteenpäin ei kuudella. maksoinko siis isolla alennuksella 40€ kuukauden suojauksesta?

Viestejä yhteensä

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 711 Moderator

    Hei @kekeeeee,

     

    Kiitos viestistäsi. Näen että ainakin sillä sähköpostiosoitteella, joka myös tähän tukifoorumin käyttäjänimeen on yhdistetty, tilaus on voimassa vajaan vuoden vielä, ja tämän tilin kautta on myös asennettu F-Secure SAFE ja FREEDOME.

    Tilaus on liitetty siihen sähköpostiosoitteeseen jolla tilaus on ostettu, eli mikäli laitteesi F-Secure-ohjelma herjaa tilauksen päättymisestä tai kokeilujaksosta, kannattaa aktivoida tilaus uudelleen tällä voimassaolevan tilauksen sähköpostitunnuksella.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot