F-Secure kaatunut -ilmoitus?

Tumpelo2
Tumpelo2 Viestejä: 7 Observer

Näytön oikeaan yläkulmaan ilmestyi palkki, jossa teksti suunnilleen näin: F-Secure on kaatunut. Klikkaa kuvaa (maapallon kuva) ja palauta ohjelma/laajennus tms. Missään ei ole F-securen logoa. Mikä viesti tämä on? Virus? > EN ole klikannut kuvaa ja hetken kuluttua F-Secure on toiminut ihan normaalisti.

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @Tumpelo2

     

    Kiitos kysymyksestä. Kuuvailemasi onglma kuulostaa siltä että käyttämäsi selaimen lisäosa "Browsing Protection by F-Secure" on lakannut toimimasta. Kannattaa siis tarkistaa selaimen valikosta/asetuksista mikä on lisäosien tila. 

     

    Yleensä lisäosan saa otettua uudelleen käyttöön selaimen valikosta. Tarvittaessa selainlisäosan saa uudelleenasennettua  Safen valikosta oletusasetukset > selauksen suojaus > asenna selainlaajennus.

  • Tumpelo2
    Tumpelo2 Viestejä: 7 Observer

    Kiitos vastauksestasi, Illy.

    Löysin tuon paikan ihme kyllä itsekin mutta tumpelo kun olen, en osannut valita, minkä selainlaajennuksen olisin valinnut ja asentanut. Niitä oli kymmeniä ja taas kymmeniä. Siihen siis jäi hommani. Eli tarvitsen tumpelona paljon tarkemman ohjeen, mitä selainlaajennusta tarkoitetaan. Jään odottamaan tarkempaa ohjetta. Kiitos.

  • Tumpelo2
    Tumpelo2 Viestejä: 7 Observer

    No niin, tutkin taas oman F-Secureni asetuksista tuota F-Securen selainlaajennusta "Browsing protection by F-Secure". Painoin Asenna tästä -painiketta, jolloin avautui ohjelma "Browsing protection by F-Secure". Edessä oli "palapelin palanen", jossa maapallon kuva. Mutta enpä saanut asennettua selainlaajennusta - mikään kohta auenneesta sivusta ei totellut hiireni käskyjä. Miksi näin? Mitä nyt pitäisi tehdä, että saan selainlaajennuksen asennettua ja toimimaan?

  • jokkerih1
    jokkerih1 Viestejä: 1 New Member

    F-Securen portaali ei avaudu työpöydän kuvajaisesta klikkaamalla. Pankkitoiminnan suojaus ei näy.

    Viitenumeroni on **********.

     

    Muokkaus: Henkilökohtainen informaatio piilotettu.

  • Tapsucca
    Tapsucca Viestejä: 499 Former F-Secure Employee

    Hei @jokkerih1 ja kiitos viestistäsi.

     

    Pyytäisin teitä olemaan yhteydessä suoraan tukeemme näiden ongelmien osalta, kiitos:

     

    https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/contact-support

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot