F-Secure Search -verkkopalveluun tehdyt muutokset

Olet saattanut havaita, että F-Secure Search -verkkopalveluumme on tehty muutoksia vastikään. Tämä johtuu palvelun lopettamisesta. Tämä tarkoittaa, että kun siirryt F-Secure Search -sivustolle, sinut ohjataan automaattisesti Google-hakuun.

Tämän muutoksen yhteydessä kannattaa muistaa seuraavaa:
  • Jos olet asentanut F-Secure SAFE -ratkaisun, SAFE suojaa sinut kaikilla selaimilla, kun selauksen suojaus on asennettu ja se luokittelee hakutulokset jatkossakin turvaluokituksella.
  • Jos olet asentanut hakutyökalurivin SAFE-ratkaisun mukana, hakutyökalurivi poistetaan seuraavan SAFE-päivityksen yhteydessä.
  • Jos F-Secure Search on määritetty joko oletushakupalveluksi tai aloitussivuksi, palauta selainasetukset ja määritä uusi aloitussivu tai oletushakupalvelu.

Jos haluat muuttaa Chrome-selaimen asetuksia, lue tiedot suoraan Googlen artikkeleista: Oletushakukoneen määrittäminen ja Aloitussivun määrittäminen.

Jos haluat muuttaa Firefox-selaimen asetuksia, lue tiedot suoraan Mozillan artikkeleista: Hakukoneen lisääminen ja poistaminen Firefoxissa ja Aloitussivun määrittäminen.

Pricing & Product Info

Tuotetiedot ja hinnat löytyvät F‑Securen tuotesivuilta

Versiohistoria
Versionumero
3 / 3
Viimeisin päivitys:
‎18-08-2017 11:44 AM
Päivittäjä:
 
Tunnistelaput (3)