F-Secure Safe tilauksen uusiminen niin että yrittää vaihtaa toiseen tuotteeseen

AkiJ
AkiJ Viestejä: 3 Observer

Moikka,

 

vanha tilaukseni on F-Secure Safe 5-laitteelle 12 kk ja päättynyt. Nyt haluaisin nyt tilata 7 laitteelle. En sitä pysty mitenkään tekemään kun tämä yrittää väkisin jatkaa sitä 5 laitteen tilausta. Missään ei ole valintaa muille vaihtoehdolle.

Jos koitan ostaa kirjautumatta niin saan valittua oikean tuotteen, mutta kun syötän spostini niin se tunnistaa että minulla tili olemassa ja pyytää kirjatumaan sille. Ja sitten ollaan taas samassa tilanteessa. Tämä on kyllä surkea.

Viestejä yhteensä

  • Näsäviisas
    Näsäviisas Viestejä: 784 Superuser
    @AkiJ

    Voisitko vielä tarkentaa, missä/miten olit uusimassa tilausta?

    Kyselee Näsäviisas
  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @AkiJ,

     

    Silloin kun on uusintajakso (30 päivää ennen tilauksen päättymistä) päällä F-Secure SAFEssa niin silloin tilauksen kokoa ei voi muokata. Jos haluaa nostaa käyttöoikeuksien määrää niin voit tehdä sen kahdella eri tapaa:

     

    1. Uusi tilauksesi samalla laitemäärällä ja sen jälkeen voit My F-Secure tililtä painaa "osta lisää" nappia ostaaksesi lisää käyttöoikeuksia. Tällöin maksat vain uuden ja vanhan tilauksen erotuksen.

     

    2. Anna aikaisemman tilauksen päättyä. Kun tilauksen päättymisen jälkeen kirjautuu My F-Secure tilille niin tililtä voi painaa "osta nyt" nappia ja tehdä kokonaan uuden tilauksen millä tahansa laitemäärällä.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot