F-Secure Safe : käytönaikainen tarkistus (Mac/Maverics 10.9.5) - restart ja sammutus kestävät n. 5 m

Satu_maarit
Satu_maarit Viestejä: 1 New Member

Heippa !

 

F-Secure Safe ollut käytössä ja toimi ok aiemmassa käyttiksessa (Mac OS X Snow Leopard). Päivitin muutama viikko sitten Maverics käyttöjärjestelmään. Päivityksen jälkeen tarkistin, että F-Secure Safe on myös ajantasalla/päivittyi versioon 16.1. Nyt olen koneen käyttiksen päivityksen jälkeen huomannut, että koneen sammutus/restart kestää n. 5 minuuttia (eli restart/sammutus alkaa kyllä normaalisti mutta jää "jumiiin" valkoiseen ruutuun n. 5 minuutiksi kunne sitten käynnistyy uudelleen tai sammuu). Testailin asetuksia ja jos/kun otan pois päältä käytönaikaisen tarkistuksen (Virustorjunta-välilehdeltä) niin sen jälkeen kone restarttaa/sammuu nopeasti < 10 sek. Ja taas kun laitan käytönaikaisen tarkistuksen päälle niin restart/sammutus venyy n. 5 minuuttiin. 

 

Nyt on vaihtoehtona ottaa käytönaikainen tarkistus aina pois ennenkuin käynnistää konetta uudelleen/sammuttaa ja yrittää muistaa laittaa se päälle kun koneen taas käynnistää. Ei kovin hyvä vaihtoehto sillä tuota ei välttämättä tosiaan aina muista tehdä. Kovin mukavalta ei tunnu tämänhetkinenkään tilanne sillä ei ole minusta ok, että sammutus kestää noin kauan JOKA KERTA eli ei ole kyse siitä, että ko. ajan hetkellä olisi menossa esim. ajastettu tarkistus, joka sitten venyttäisi poikkeuksellisesti sammutus/restart aikaa vaan tosiaan on kyse siitä, että joka kerta (vaikka yrittäisi sammutella 10 minuutin tai puolen tunnin välein). 

 

Mistähän tämä nyt voisi johtua ja olisiko teillä ratkaisua tähän ongelmaa, että sammutus/restart saataisiin taas koneessa toimimaan normaalisti ilman,  että käytönaikaista tarkistusta tarvitsee ottaa pois päältä ?

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot