F-Secure Safe ja Android 4.4.2

Mirjamummeli
Mirjamummeli Viestejä: 3 New Member

Miten saan hankkimani lisälaiteoikeuden Samsung Android 4.4.2 -tablettiini. Asennuslinkki löytää Google Playstä apsin, joka edellyttää android 5:ttä? Tabletissa oleva Elisa Turvapaketti päättyy 28.2. operaattorivaihdoksen vuoksi.

Viestejä yhteensä

  • Mirjamummeli
    Mirjamummeli Viestejä: 3 New Member

    Kiitos vastauksestasi @Näsäviisas. Kuten nimimerkistäsi päätellen varmaan arvasitkin, tuo oli jo selvää. Osaatko antaa ohjeita, miten voin päivittää. Päivitystarkistuksen mukaan Android 4.4.2. on viimeisin Samsung Galaxy Tap Pro SM-T525:lle. Onko jotain kikka kolmosta, jolla uudemman version voisi laitteelleni saada? 

  • Näsäviisas
    Näsäviisas Viestejä: 784 Superuser
    Tämä em malli ei ole ihan uusimmasta päästä Samsungin tabletteja.
    Onko tablettiin tullut Android-versiopäivityksiä? Automaattisesti, toisin sanoen jonkinlainen ilmoitus tabletin näytölle, että olisi uusi versio?
    Tai voit tarkistaa, jollet ole sitä tehnyt, Google Play storesta >
    omat sovellukset ja pelit >
    päivityksiä saatavilla >
    Googlen ym muita sovelluksia

    Googlen pitäisi huolehtia näistä päivityksistä.
  • Mirjamummeli
    Mirjamummeli Viestejä: 3 New Member

    Hei, juu ei oli ihan uusi, ostin keväällä 2014, silloin malli oli juuri tullut markkinoille. Tässä teknologiamaailmassahan se on jo superikivanha, vaikka näyttää ja tuntuukin ihan uutukaiselta. Tarkistin, että uusimmat päivitykset ovat käytössä, eikä löytynyt tietoa tulevista. Automaattinen käytössä, joten kaikki saatavilla oleva pitäisikin aina latautua.  Kiitos tuosta play-kauppavihjeestä, sitä kautta en olisi itse osannut tarkistella,  hyvä tietää jatkossakin. Täytynee ratkaista tämä tietoturvapuoli lataamalla jokin muu kuin F-Secure. Kiitos avusta. 

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot