F-Secure SAFE ja F-Secure Internet Security lopettavat Windows Vistan tukemisen

F-Secure SAFE- ja F-Secure Internet Security -tuotteiden Windows Vista -tuki päättyy 30.6.2017. Microsoft jatkoi Windows Vista -käyttöjärjestelmän tukemista jonkin aikaa, mutta päättää sen tuen lopulta huhtikuussa 2017.

Mitä tuen päättyminen tarkoittaa?

Tuen päättyminen tarkoittaa, että jos kodin tietoturvatuote on asennettu Windows Vista -käyttöjärjestelmään, emme voi taata kyseisen tietokoneen suojausta, sillä tietokoneesi ei saa enää tarvittavia suojauspäivityksiä, vaan saattaa olla aiempaa alttiimpi haavoittuvuuksille.

Mitä teen?

Suosittelemme ehdottomasti, että päivität tietokoneen käyttöjärjestelmäksi jonkin Windows-version, johon Microsoft-suojauspäivityksiä edelleen toimitetaan. Uusin käyttöjärjestelmäversio takaa aina parhaan suojaustekniikan, ja toimittaja huolehtii sen kattavasta ylläpidosta ajantasaisilla tietoturvapäivityksillä ja muilla parannuksilla.

Mitä ohjelmistolleni tapahtuu tuen päätyttyä?

Jos sinulla on voimassa oleva tuotekäyttöoikeus ja päivität tietokoneesi käyttöjärjestelmän, aiemmin hankkimasi käyttöoikeus on edelleen voimassa tuetuissa ympäristöissä.

Note: Voit tarkistaa kodin tietoturvatuotteiden järjestelmävaatimukset seuraavista artikkeleista:

Kun F-Securen SAFE- ja Internet Security -ratkaisujen Windows Vista -tuki on päättynyt, joitakin kodin tietoturvatuotteeseen liittyviä merkittäviä asioita on kuitenkin huomioitava:

  • Windows Vista -tietokoneessasi oleva kodin tietoturvatuote ei saa enää tärkeitä suojauspäivityksiä, ja tietokoneesi saattaa olla altis haitallisille viruksille ja muille haittaohjelmille.
  • Jos olet asentanut F-Securen kodin tietoturvatuotteen Windows Vista -tietokoneeseen, ja käyttöoikeutesi umpeutuu, käyttöoikeutta ei kannata enää päivittää, sillä emme voi taata tuotteen toimivuutta tässä käyttöjärjestelmässä.

  • Jos asennat kodin tietoturvatuotteen uudelleen Windows Vista -käyttöjärjestelmään, tuotteemme ei toimi enää, sillä kodin tietoturvatuotteiden uusimmat versiot eivät ole enää yhteensopivia Windows Vistan kanssa.
Pricing & Product Info

Tuotetiedot ja hinnat löytyvät F‑Securen tuotesivuilta

Versiohistoria
Versionumero
2 / 2
Viimeisin päivitys:
‎07-04-2017 12:40 PM
Päivittäjä:
 
Tunnistelaput (2)