F-Secure SAFE ja F-Secure Internet Security ovat lopettaneet Windows XP:n tukemisen

F-Secure SAFE- ja F-Secure Internet Security -ratkaisujen Windows XP -tuki päättyi kesäkuussa 2016. Microsoft jatkoi Windows XP -käyttöjärjestelmän tukemista jonkin aikaa, mutta päätti sen tuen lopulta huhtikuussa 2014.

Mitä tuen päättyminen tarkoittaa?

Tuen päättyminen tarkoittaa, että jos kodin tietoturvatuote on asennettu Windows XP -käyttöjärjestelmään, emme voi taata kyseisen tietokoneen suojausta. Koska F-Secure SAFE ja Internet Security eivät enää tue Windows XP:tä, tietokoneesi - jos sen käyttöjärjestelmä on Windows XP - ei saa enää tarvittavia suojauspäivityksiä ja voi siksi olla tavallista alttiimpi tietoturvariskeille.

Mitä teen?

Suosittelemme ehdottomasti, että päivität tietokoneen käyttöjärjestelmäksi jonkin Windows-version, johon Microsoft-suojauspäivityksiä edelleen toimitetaan. Uusin käyttöjärjestelmäversio takaa aina parhaan suojaustekniikan, ja toimittaja huolehtii sen kattavasta ylläpidosta ajantasaisilla tietoturvapäivityksillä ja muilla parannuksilla.

Mitä ohjelmistolleni tapahtuu tuen päätyttyä?

Jos sinulla on voimassa oleva tuotekäyttöoikeus ja päivität tietokoneesi käyttöjärjestelmän, aiemmin hankkimasi käyttöoikeus on edelleen voimassa tuetuissa ympäristöissä.

Huomautus: Voit tarkistaa kodin tietoturvatuotteiden järjestelmävaatimukset seuraavista artikkeleista:

Kun F-Secure SAFEn ja Internet Securityn Windows XP -tuki on päättynyt, joitakin kodin tietoturvatuotteeseen liittyviä merkittäviä asioita on kuitenkin huomioitava:

  • Windows XP -tietokoneessasi oleva kodin tietoturvatuote ei saa enää tärkeitä suojauspäivityksiä, ja tietokoneesi saattaa olla altis haitallisille viruksille ja muille haittaohjelmille.
  • Jos kodin tietoturvatuote on asennettuna Windows XP -tietokoneeseen ja käyttöoikeutesi umpeutuu, et voi enää uusia kyseistä käyttöoikeutta Windows XP -tietokoneessa.
  • Jos asennat kodin tietoturvatuotteen uudelleen Windows XP -käyttöjärjestelmään, tuotteemme ei toimi enää, sillä niiden uusimmat versiot eivät ole enää yhteensopivia Windows XP:n kanssa.
Pricing & Product Info

Tuotetiedot ja hinnat löytyvät F‑Securen tuotesivuilta

Versiohistoria
Versionumero
6 / 6
Viimeisin päivitys:
‎23-03-2017 04:21 PM
Päivittäjä:
 
Tunnistelaput (3)