Einde van ondersteuning Android 4.x voor F-Secure SAFE

Android 4.x-ondersteuning voor F-Secure SAFE, evenals ondersteuning voor eerdere Android 4.x-besturingssysteemversies, is in februari 2018 beëindigd. Het besluit om de ondersteuning voor Android 4.x te beëindigen volgt het besluit van Google om de laatste Android-versie in de 4.x-serie, Android 4.4 (KitKat), niet langer te ondersteunen en waarvoor het niet langer beveiligingspatches biedt.

Wat betekent beëindiging van ondersteuning?

Einde van ondersteuning houdt in dat als ons beveiligingsproduct geïnstalleerd is op een Android 4.x-besturingssysteem, we de beveiliging op dat apparaat niet kunnen garanderen. Aangezien Android 4.x-ondersteuning voor F-Secure SAFE is beëindigd, betekent dit dat, indien uw Android-apparaat een Android 4.x-versie gebruikt, uw apparaat niet langer de benodigde beveiligingsupdates ontvangt en als gevolg mogelijk meer openstaat voor beveiligingskwetsbaarheden.

Wat moet ik doen?

Ten behoeve van uw veiligheid raden wij u ten zeerste aan het besturingssysteem van uw Android te upgraden naar een Android-versie waarvoor u beveiligingsupdates ontvangt. De meest recente versie van het besturingssysteem biedt altijd de beste beveiligingstechnologieën en wordt bovendien volledig door de leverancier onderhouden, waardoor u op tijd beveiligingsupdates en verbeteringen ontvangt.

Wat gebeurt er met mijn software na beëindiging van ondersteuning?

Als u een geldige licentie voor ons beveiligingsproduct hebt en het besturingssysteem van uw toestel bijgewerkt wordt, zal uw bestaande licentie nog steeds geldig zijn voor de ondersteunde platforms.

Opmerking: U kunt deze artikelen bekijken om de systeemvereisten voor onze beveiligingsproducten te controleren:

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiegeschiedenis
Revisienr.
7 van 7
Laatste update:
‎11-10-2019 01:59 PM
Bijgewerkt door:
 
Labels (3)