Beëindiging ondersteuning voor Windows Vista voor F-Secure SAFE en F-Secure Internet Security

Onze ondersteuning voor Windows Vista voor F-Secure SAFE en F-Secure Internet Security wordt op 30 juni 2017 beëindigd na een verlengde ondersteuningsperiode voor dit besturingssysteem. Microsoft beëindigt de ondersteuning voor Windows Vista in april 2017.

Wat betekent beëindiging van ondersteuning?

Beëindiging van ondersteuning betekent dat als ons beveiligingsproduct voor thuis wordt geïnstalleerd op een Windows Vista-systeem, wij de beveiliging op die computer niet kunnen garanderen omdat uw computer niet langer de nodige beveiligingsupdates ontvangt en daardoor gevoeliger kan zijn voor beveiligingskwetsbaarheden.

Wat moet ik doen?

Ten behoeve van uw veiligheid raden wij u ten zeerste aan het besturingssysteem van uw computer te upgraden naar Windows-versies waarvoor u beveiligingsupdates van Microsoft ontvangt. De meest recente versie van het besturingssysteem biedt altijd de beste beveiligingstechnologieën en wordt bovendien volledig door de leverancier onderhouden, waardoor u op tijd beveiligingsupdates en verbeteringen ontvangt.

Wat gebeurt er met mijn software na beëindiging van ondersteuning?

Als u een geldige licentie voor ons product hebt en uw besturingssysteem bijgewerkt wordt, zal uw bestaande licentie nog steeds geldig zijn voor de ondersteunde platforms.

Note: U kunt deze artikelen bekijken om de systeemvereisten voor onze beveiligingsproducten te controleren:

Deze belangrijke kwesties hebben echter wel invloed op het beveiligingsproduct dat u in gebruik hebt na beëindiging van ondersteuning voor Windows Vista voor F-Secure SAFE en Internet Security:

  • Het beveiligingsproduct op uw Windows Vista-computer ontvangt niet langer belangrijke beveiligingsupdates en uw computer is mogelijk kwetsbaar voor schadelijke virussen en andere malware.
  • Als u momenteel ons beveiligingsproduct voor thuis hebt geïnstalleerd op uw Windows Vista-computer en uw licentie binnenkort verloopt, raden we u ten zeerste aan uw licentie niet langer bij te werken, omdat we niet kunnen garanderen dat het product goed blijft functioneren op dit besturingssysteem.

  • Als u ons beveiligingsproduct opnieuw installeert op een Windows Vista-besturingssysteem, zal het product niet langer werken omdat de meest recente versies van onze beveiligingsproducten niet langer compatibel zijn met Windows Vista
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiegeschiedenis
Revisienr.
2 van 2
Laatste update:
‎07-04-2017 01:05 PM
Bijgewerkt door:
 
Labels (2)