Beëindiging ondersteuning voor Windows XP voor F-Secure SAFE en F-Secure Internet Security

Onze ondersteuning voor Windows XP voor F-Secure SAFE en F-Secure Internet Security werd in juni 2016 beëindigd na een verlengde ondersteuningsperiode voor dit besturingssysteem. Microsoft heeft in april 2014 aangekondigd geen ondersteuning meer te gaan bieden voor Windows XP.

Wat betekent beëindiging van ondersteuning?

Beëindiging van ondersteuning betekent dat als ons beveiligingsproduct op een Windows XP-besturingssysteem is geïnstalleerd, we de bescherming op die computer niet kunnen garanderen. Als Windows XP-ondersteuning voor F-Secure SAFE en Internet Security is beëindigd betekent dit - als het besturingssysteem op uw computer Windows XP is - dat de computer de noodzakelijke beveiligingsupdates niet meer ontvangt en daardoor mogelijk meer openstaat voor beveiligingsproblemen.

Wat moet ik doen?

Ten behoeve van uw veiligheid raden wij u ten zeerste aan het besturingssysteem van uw computer te upgraden naar Windows-versies waarvoor u beveiligingsupdates van Microsoft ontvangt. De meest recente versie van het besturingssysteem biedt altijd de beste beveiligingstechnologieën en wordt bovendien volledig door de leverancier onderhouden, waardoor u op tijd beveiligingsupdates en verbeteringen ontvangt.

Wat gebeurt er met mijn software na beëindiging van ondersteuning?

Als u een geldige licentie voor ons product hebt en uw besturingssysteem bijgewerkt wordt, zal uw bestaande licentie nog steeds geldig zijn voor de ondersteunde platforms.

Opmerking: U kunt deze artikelen bekijken om de systeemvereisten voor onze beveiligingsproducten te controleren:

Deze belangrijke kwesties hebben echter wel invloed op het beveiligingsproduct dat u in gebruik heeft na beëindiging van ondersteuning voor Windows XP voor F-Secure SAFE en Internet Security:

  • Het beveiligingsproduct op uw Windows XP-computer ontvangt niet langer belangrijke beveiligingsupdates en uw computer is mogelijk kwetsbaar voor schadelijke virussen en andere malware.
  • Als u op dit moment ons beveiligingsprogramma geïnstalleerd hebt op uw Windows XP-computer en uw licentie verloopt, zal u niet langer in staat zijn om die licentie op uw Windows XP-computer te verlengen.
  • Als u ons beveiligingsproduct opnieuw installeert op een Windows XP-besturingssysteem, dan zal het product niet langer werken omdat de meest recente versies van onze beveiligingsproducten niet langer compatibel zijn met Windows XP.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiegeschiedenis
Revisienr.
5 van 5
Laatste update:
‎23-03-2017 04:36 PM
Bijgewerkt door: