4k skaalaus ongelma

Morkkis
Morkkis Viestejä: 4 New Member

Hei

 

Käytän f secure safe ohjelmaa windows 10 käyttöjärjestelmässä. Itselläni on 4k monitori ja työpöydän resoluutio 3840 x 2160. Windowsin asetuksista olen skaalannut työpöydän 200% kokoiseksi jotta ikonit yms on paremmin luettavissa.

 

Kun menen pankin sivuille ja pankkitoimintojen suojaus käynnistyy ja yläpalkkiin tulee pankkitoimintojen suojauksesta ilmoittava palkki. Työpöydän skaalaus aiheuttaa sen että puolet palkista jää työpöydän ulkopuolelle. Tämä aiheuttaa sen etten voi esim sammuttaa pankkitoimintojen suojausta tuosta kyseisestä palkista koska nappula on ruudun ulkopuolella. Tällä hetkellä käynnistän koneen uudestaan pankissa käynnin jälkeen. Olisiko helpompaa tapaa tähän ja olisiko tämä bugi mahdollista korjata?

Viestejä yhteensä

  • Tapsucca
    Tapsucca Viestejä: 499 Former F-Secure Employee

    Hei @Morkkis ja kiitos viestistänne.

     

    Pystyttekö liittämään tähän ketjuun kuvankaappauksen tuosta teidän näkymästänne, niin konsultoin tähän asiaan liittyen SAFE-asiantuntijaamme. Kiitos.

  • Morkkis
    Morkkis Viestejä: 4 New Member

    Kiitos vastauksesta!

     

    Saakos tuota kuvankaappausta liitettyä suoraan tähän vai onko ladattava ensiksi jollekin kuvapalvelimelle. En onnistunut hakemaan suoraan tiedostopolusta.

     

    Kiitosta

  • Tapsucca
    Tapsucca Viestejä: 499 Former F-Secure Employee

    Hei @Morkkis ja kiitos viestistäsi.

     

    Ei ole välttämätöntä enää lähettää kuvankaappausta.

     

    Browse/Selaa-painikkeen kautta voitte liittää kuvan foorumille suoraan.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot