Ændringer i webtjenesten F-Secure Search

Du har måske lagt mærke til nye ændringer i vores webtjeneste F-Secure Search. Det skyldes, at tjenesten er standset. Det betyder, at når du åbner F-Secure Search-webstedet, bliver du automatisk omdirigeret til Google Search.

Vær opmærksom på følgende med denne ændring:
  • Hvis du har F-Secure SAFE installeret, beskytter SAFE dig i enhver browser, der har Browserbeskyttelse installeret, og vil fortsat kategorisere søgeresultaterne med en sikkerhedsklassificering.
  • Hvis du har værktøjslinjen Search installeret sammen med SAFE, fjernes den med næste SAFE-opdatering.
  • Hvis du har F-Secure Search indstillet som enten din standardsøgemaskine eller din startside, skal du nulstille browserindstillingerne for at angive en ny startside eller standardsøgemaskine.

Hvis du vil ændre browserindstillingerne i Chrome, henvises der direkte til følgende artikler af Google: Indstil din standardsøgemaskine og Indstil din hjemmeside og startside (artiklerne er muligvis på engelsk).

Hvis du vil ændre browserindstillingerne i Firefox, henvises der direkte til følgende artikler af Mozilla: Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox og Sådan indstiller du din startside.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
5 af 5
Sidste opdatering:
‎01-07-2019 07:43 PM
Opdateret af: