Sådan fjernes dine adgangskodedata fra F-Secure KEY

Hvis du ikke længere ønsker at bruge F-Secure KEY og vil slette alle dine data, der er gemt på F-Secures servere, skal du fjerne dine adgangskodedata, før appen afinstalleres.

Hvis du vil fjerne alle dine KEY-data, skal hver post slettes for sig. Gør følgende:

  1. Gå til appen, og åbn en post.
  2. Klik på Rediger.
  3. Klik på Slet. Posten er nu blevet slettet.
  4. Gentag trin 1-3 for hver adgangskodepost i KEY. Når du har gjort dette, kan du afinstallere appen.

Note: Vi har ingen metode til at dekryptere de oplysninger, du har gemt i F-Secure KEY.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
2 af 2
Sidste opdatering:
‎20-09-2018 07:59 PM
Opdateret af: