Miten saan palautettua Key tilin uuteen puhelimeeni?

Aleksi3
Aleksi3 Viestejä: 2 New Member

Miten saan näkyviin Keyn salasanat uudessa puhelimessani? Yritin laittaa henkilökohtaisen Premium koodini uuteen puhelimeen, muttei täsmää? Vanhaa puhelinta ei enää ole, enkä tiedä miten saan palautettua kaikki salasanani.... 

Viestejä yhteensä

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 711 Moderator

    Hei @Aleksi3,

     

    Ainoa tapa saada salasanat uuteen puhelimeen, on synkronisoida ne toiselta laitteelta, jossa on F-Secure KEY Premium. Tällöin laitteiden pitää olla vierekkäin, koska toisesta laitteesta syötetään 8-numeroinen koodi toiseen laitteeseen ("Liitä laitteet"-kohta valikossa.)

    Jos vain asentaa Keyn uuteen laitteeseen ja kirjautuu pääsalasanalla, tämä ei automaattisesti tuo salasanoja laitteesta toiseen, vaan laitteet pitää nimenomaan liittää toisiinsa. Yhdellä laitteella käytettäessä F-Secure KEY on ilmainen, mutta jos tosiaan haluaa liittää laitteet keskenään, vaaditaan Premium-versio. Tällöin riittää että syöttää premium-koodin kun Key on asennettu, sitten laitteet voi liittää.

    Jos et ole vienyt salasanoja erilliseen tiedostoon ennen vanhan puhelimen hävittämistä, salasanoja ei ikävä kyllä saa palautettua mitenkään.

  • Aleksi3
    Aleksi3 Viestejä: 2 New Member

    Eli tämä olisi pitänyt tietää ennen kuin tein tehdaspalautuksen vanhaan puhelimeen. Ihan älyttömän huono systeemi, eihän tuollaista voi tietää. No eipä tarvitse enää tuota sovellusta käyttää👍🏻 Nyt täytyy vain nollata kaikki tunnukset joita en muista ulkoa...

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot