Key:n ikoni muuttuu, eikä sitä voi korjata itse

Kummastelija
Kummastelija Viestejä: 37 Contributor

En tiedä miten tai mistä Key hakee kuvakkeensa, mutta se muuttuu toisen näköiseksi kun koneeseen asentaa esimerkiksi Irfanview:n tai jonkin muun ohjelman. En ole keksinyt mitään paikkaa, josta sen saisi Win10:ssä korjattua, koska ilmeisesti ongelma johtuu siitä, että kun Irfanview sitoo .ico tiedostot omakseen (samoin kuin jpg-tiedostojen ikoni muuttuu sen mukaan, mihin kuvankäsittelyohjelmaan formaatti on sidottu), niin Key:n kansiossa oleva ikoni muuttuu. Käytössä on Irfanview:n Win10 app ja sama ongelma on kaikissa koneissa. Muissa ohjelmissa tällaista ei tapahdu.

Viestejä yhteensä

  • Tapsucca
    Tapsucca Viestejä: 499 Former F-Secure Employee

    Hei @Kummastelija ja kiitos viestistäsi.

     

    Raportoin tästä kehittäjille ja ilmoitan teille mikäli asiaan on olemassa korjaus.

  • Kummastelija
    Kummastelija Viestejä: 37 Contributor

    Hyvä. Tuleeko vastaus tänne vai sähköpostiin?

  • Kummastelija
    Kummastelija Viestejä: 37 Contributor

    Minulla on muuten myös sinänsä harmiton, mutta outo ongelma, että jotkut salasanat ovat kahdentuneet. Käytössä on Win10 tietokoneissa ja Android mobiililaitteissa. Vain osa salasanoista on kahdentunut, kuten sähköposti (vain Gmail), Polar personal trainer ja entisen reitittimen tiedot.

     

    Jossain viestissä toiselle käyttäjälle kehotettiin muistaakseni varmistamaan, että pitää olla uusin versio Key:stä käytössä kaikilla laitteilla. En muista koska kahdentuminen tapahtui, enkä osaa sanoa olisiko jossain voinut silloin olla vanhempi versio jossain pidempään käyttämättä olleessa koneessa ollut. Yleensä kyllä pidän kaikissa käytössä olevissa koneissa ohjelmat ajantasalla.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot