KEY pysyy väkisin "free" versiona PC:llä

Scholar

KEY pysyy väkisin "free" versiona PC:llä

Huomasin, että salasanat ei synkkaa PC:n ja puhelkimen välillä. Katsoin lisenssiä ja PC:llä näkyy key free. Tein puhelimella synkronointikoodin ja kokeilin syöttää sen Keyhyn. Key sanoo, että synkronointikoodi on virheellinen.

 

Kokeilin uudelleenasentaa Keyn. Uudelleen asennusvaiheessa toisella laitteella tehty koodi kelpasi ja Key asentui, tosin tilaus näyttää edelleen Free lisenssiä, eikä suostu ottamaan koodia vastaan , joka on tehty toisella laitteella.

 

Puhelin ja Tablet synkkaa yhteen. Tosin tabletilla ”tilaus” kohta näyttää, että lisenssi on voimassa 21.3.45948 ja puhelimella lisenssi on voimassa 9.3.45946. Lisenssissä näyttäisi siis olevan virtaa vielä reilu 40.000 vuotta. Outoa, (keston lisäksi) että nuo päivät ei ole samat laitteiden välillä. Onko hyviä ideoita?

2 REPLIES 2
F-Secure

Re: KEY pysyy väkisin "free" versiona PC:llä

Hei @mikkohi 

 

Jos sinulla on PC:lle asennettu jokin virustorjuntaohjelmisto, kannattaa siinä tehdä "white listaus"/sivusto hyväksyntä osoitteelle https://iaps.sp.f-secure.com . Silloin Key Premiumin synkkaus ei ainakaan kaadu siihen että URL:n kommunikaatio olisi estetty.

 

F-Securen antivirusohjelmistoihin ohjeet löytyy täältä: https://help.f-secure.com/product.html#home/internet-security/latest/fi/task_23646C099A5D44BD9A43CEB...

Ystävällisin terveisin/ Best Regards,

ILLY

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
Highlighted
Scholar

Re: KEY pysyy väkisin "free" versiona PC:llä

Ongelma ratkesi ostamalla pöytäkoneeseen lisenssi. Ilmeisesti puhelimen ja tabletin lisenssin voimassaolotiedot ei päivity.