Hvad er en kode til gendannelse af masteradgangskoden til F-Secure KEY?

Vigtigt: Vi anbefaler kraftigt, at du opretter en kode til gendannelse af masteradgangskoden til F-Secure KEY, så snart du har taget F-Secure KEY i brug, da det er den eneste metode til at få din masteradgangskode til F-Secure KEY tilbage, hvis du glemmer den.

Koden til gendannelse af masteradgangskoden er en entydig og personlig kode, som er den eneste måde at få adgang til KEY på, hvis du glemmer masteradgangskoden. Den er stærkt krypteret og kan kun dekrypteres på en af dine forbundne enheder. Det betyder, at den ikke kan dekrypteres på andre brugerenheder.

Af hensyn til din sikkerhed kan KEY ikke nulstille din masteradgangskode eller sende dig en gendannelseskode, hvis du glemmer masteradgangskoden. Det har været en bevidst beslutning fra F-Secures side for at øge din sikkerhed og datafortrolighed.

Hver gang du ændrer din masteradgangskode, åbner KEY visningen Opret gendannelseskode. Det anbefales, at du gemmer koden som et billede og udskriver en kopi til sikker opbevaring. Udskriften af koden til gendannelse af masteradgangskoden bør ikke opbevares samme sted som enheden.

Hvis du forbinder nye enheder, kan F-Secure KEY bede dig om at oprette en ny kode til gendannelse af masteradgangskoden. Hvis det er tilfældet, skal du sørge for at oprette en ny gendannelseskode, da den gamle kode ikke længere virker.

Bemærk: Når du ændrer masteradgangskoden, modtager du en ny gendannelseskode. Du skal altid bruge den seneste gendannelseskode for igen at få adgang til KEY, hvis du glemmer din masteradgangskode.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
3 af 3
Sidste opdatering:
‎03-09-2018 04:09 PM
Opdateret af: