cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Spam Control not Processing messages

Scholar

Spam Control not Processing messages

Hi,

 

For a few weeks now, no incoming emails have been marked as spam in "F-Secure Email and Server Security". Transport Protection - Spam Control shows '0' processed messages.

 

Within the F-Secure logs i have found numerous instances of the following message which points to the issue.

 

1356 2016-01-28 10:31:40+10:30 srv000 Domain\adm.user F-Secure Content Scanner Server 1.3.6.1.4.1.2213.18.1 Scanning 'message' by F-Secure Spam Scanner was unsuccessful. Reason: SSL certificate issue: X.509 error value. 24 similar errors occurred in last 11 minutes.

 

Any assistance for how to get this going again is much appreciated.

 

Jeff

2 REPLIES
Community Manager
Community Manager

Re: Spam Control not Processing messages

Hi Jeffa901,

 

Are you able to ping or reach the following address from the affected server with web browser?

aspam.sp.f-secure.com

 

For further troubleshooting, you might want to open a support ticket



Best Regards

-Ben

_________________________________

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
F-Secure
F-Secure

Re: Spam Control not Processing messages

Hello Jeffa901,

 

What OS do you have on your server? Did you install any MS updates at the time when the issue appears first time?

 

Best regards,

Vad