annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Algemene onderwerpen

Sorteren op:
U moet zich registreren bij Mijn F-Secure, omdat u zonder een geldig account uw apparaten niet met F-Secure SAFE of F-Secure TOTAL kunt beschermen....
Volledig artikel weergeven
Hierdoor wordt de de automatische verlenging geannuleerd. Uw abonnement blijft geldig en actief tot uw huidige abonnement verloopt.
Volledig artikel weergeven
Mijn F-Secure is de thuisbasis voor uw bescherming. Het is de beheerportal voor alle apparaten die worden beschermd onder uw abonnement van F-Secure...
Volledig artikel weergeven
Uw abonnement wordt verwijderd nadat uw huidige abonnement is verlopen. Als uw abonnement automatisch wordt verlengd, wordt het na het verlopen van uw...
Volledig artikel weergeven
Als u denkt dat u uw Mijn F-Secure-account niet langer nodig hebt, kunt u bij het klantenserviceteam een aanvraag indienen om dit definitief te...
Volledig artikel weergeven
Onder Bestellingen en betalingen kunt u het aantal apparaten beheren dat u kunt beveiligen, uw facturen bekijken en uw betalingsopties wijzigen.
Volledig artikel weergeven
Klik op de aanmeldpagina van My F-Secure op de link Nu registreren.
Volledig artikel weergeven
Op de pagina My F-Secure kunt u de details van uw abonnement (abonnementsperiode, resterende dagen en het aantal vrije licenties) bekijken in de...
Volledig artikel weergeven
Wanneer u voor het eerst een abonnement aanschaft en de optie Automatisch verlengen selecteert, worden uw abonnement en licenties na afloop...
Volledig artikel weergeven
Er verschijnt een pagina waar u uw accountwachtwoord, de 2-staps verificatie en de naam van de accounteigenaar kunt wijzigen.
Volledig artikel weergeven
Op de aanmeldpagina van My F-Secure klikt u op de link Uw wachtwoord vergeten?.
Volledig artikel weergeven
Opmerking: Als u een subgebruiker verwijdert, is deze subgebruiker niet langer beveiligd.
Volledig artikel weergeven
Nadat u tweestapsverificatie voor Mijn F-Secure hebt ingesteld, volgt u deze instructies om de herstelcodes te downloaden.
Volledig artikel weergeven
Opmerking: Door een licentie van een apparaat te verwijderen, wordt het F-Secure-product niet verwijderd van dat apparaat. Als u het product wilt...
Volledig artikel weergeven
Mijn F-Secure SAFE-licenties (of licenties voor F-Secure TOTAL) verlopen binnenkort, maar wanneer ik me aanmeld bij Mijn F-Secure, zie ik niet hoe ik...
Volledig artikel weergeven
Tweestapsverificatie is een functie waardoor een extra beveiligingslaag aan uw Mijn F-Secure-account wordt toegevoegd. Dankzij deze extra laag kan...
Volledig artikel weergeven
We raden u aan een pc of een Mac te gebruiken om deze functie in te stellen.
Volledig artikel weergeven
In de Mijn F-Secure-portal kunt u accountinstellingen wijzigen, zoals het accountwachtwoord, de 2-staps verificatie, de naam, automatische verlenging...
Volledig artikel weergeven
Nadat u tweestapsverificatie voor uw Mijn F-Secure-account hebt uitgeschakeld, wordt u niet langer gevraagd een beveiligingscode op te geven wanneer u...
Volledig artikel weergeven
U hebt tweestapsverificatie voor Mijn F-Secure ingeschakeld. U hebt echter geen toegang tot uw mobiele telefoon, dus u kunt de verificatiecode niet...
Volledig artikel weergeven
U kunt uw abonnement delen met vrienden of gezinsleden (ondergebruikers) door ze uit te nodigen voor uw Mijn F-Secure-groep. Zo kunnen ze met uw...
Volledig artikel weergeven
Als u uw e-mailadres voor het aanmelden bij Mijn F-Secure wilt bijwerken of wijzigen, neemt u, contact op met de klantondersteuning.
Volledig artikel weergeven