annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Wat is Mijn F-Secure?

Mijn F-Secure is de thuisbasis voor uw bescherming. Het is de beheerportal voor alle apparaten die worden beschermd onder uw abonnement van F-Secure SAFE of F-Secure TOTAL. Hier kunt beginnen met de bescherming van uw verschillende apparaten.

Via Mijn F-Secure, kunt u:
  • uw eigen apparaten beschermen,
  • De apparaten van uw kinderen beschermen,
  • familieleden of vrienden uitnodigen om lid te worden van uw groep, en
  • account- en betalingsgegevens controleren.

Met een Mijn F-Secure-account kunt u de beveiliging aan uw individuele behoeften aanpassen. Als u bijvoorbeeld kinderen aan uw groep toevoegt, kunt u huisregels instellen op hun apparaten, zodat ze internet binnen veilige grenzen kunnen verkennen. Een familielid of een vriend uitnodigen voor uw groep is een goede manier om uw abonnement te delen. Nadat u iemand voor uw groep hebt uitgenodigd, wordt een Mijn F-Secure-account voor ze gemaakt. Om het account te activeren, hoeven ze alleen maar in te loggen.

In Mijn F-Secure staan de volgende tabbladen:
  • SAFE
  • FREEDOME VPN (als u een F-Secure TOTAL-abonnement hebt)
  • KEY (als u een F-Secure TOTAL-abonnement hebt)
  • Accountinstellingen
  • Bestellingen en betalingen
Behalve dat u uw installaties van F-Secure-producten kunt beheren, is alle abonnementgerelateerde informatie ook beschikbaar in de portal. U kunt op de hoofdpagina zien wanneer uw abonnement verloopt en hoeveel licenties u nog hebt. Als uw abonnement bijna verloopt of u geen licenties meer hebt, kunt u uw abonnement verlengen en/of meer licenties kopen via de portal.

Op de pagina Accountinstellingen kunt u de instellingen voor uw F-Secure-account en voor meldingen wijzigen.

Op de pagina Bestellingen en betalingen kunt u het aantal apparaten beheren dat u kunt beveiligen, uw facturen bekijken en uw betalingsopties wijzigen.

U kunt uw My F-Secure-account ook beheren via mobiele apparaten, want het formaat van de portal wordt aangepast op het formaat van telefoonschermen.

Voordat u uw apparaten met F-Secure SAFE of F-Secure TOTAL kunt beschermen, moet u zich eerst registreren bij Mijn F-Secure en een account maken.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiegeschiedenis
Revisienr.
9 van 9
Laatste update:
‎13-12-2018 11:21 PM
Bijgewerkt door: